Owen ut – Nunez inn

Rafael Benitez erkjenner i dag at kun en legetest gjenstår før Michael Owen er klar for Real Madrid. Antonio Nunez forventes å gå motsatt vei.

Rafael Benitez uttalte seg om overgangen til Michael på Melwood i dag formiddag:  - Kontrakten er ennå ikke signert.  Michael vil ha en legetest i Madrid før avtalen er sluttført, og det samme gjelder for Antonio Nunez.  Dette vil bli gjort om kort tid.

 

- Jeg var veldig fornøyd med Michael og jeg ønsket at han skulle bli.  Problemet var at han bare hadde et år igjen av kontrakten.  Real Madrid begynte å snakke med hans agent, og til slutt var det en situasjon som var umulig å kontrollere.

 

- Pengene for salget vil bli brukt til å skape bedre balanse i laget.  Vi har fortsatt gode angripere her, og et godt lag.  Vi gjorde det vi kunne for å beholde ham.

 

- Det viktigste nå er morgendagens kamp, og jeg håper at supporterne vil være fornøyd med laget når sesongen er slutt.

 

Agenten til Antonio Nunez hevder at Liverpool var interessert i hans spiller også før at Michael Owen ble involvert:  - Selv før saken med Owen ble en realitet prøvde vi å få til en overgang.  Vi hadde snakket med Benitez i en måneds tid.