Owens henrykt etter seier over United

U-19 trener John Owens var høyt oppe etter gårsdagens 3-0 over Manchester United, og karakteriserte spillet som fantastisk. Lee Peltier (bildet) utvist og stortap for U-17. Cheyrou MOM.

Owens høyt oppe etter nedstablingen av United

Trener John Owens var overlykkelig etter at hans U-19 mannskap nedstablet Manchester United med 3-0 på akademiet i går, etter to mål av Mark Smyth, samt et selvmål fra en United-forsvarer.

 

- Det var en fantastisk oppvisning av gutta, og vi kunne faktisk ha vunnet med mer enn 3-0. Jeg er helt henrykt, sier han til Liverpools offisielle nettsted i dag.

 

- Mark Smyth lagde våre to første mål. Det første kom etter en god cross fra Robbie Foy, og Steven Gillespie headet innlegget nydelig tilbake til Smyth. Det andre av Smyths mål kom etter et flott gjennomspill av Darren Potter, og Mark gikk rundt keeper og scoret enkelt. Mål nummer tre kom igjen etter en god cross fra Robbie Foy et kvarter før slutt, og en United-spiller satte ballen i eget nett, forteller Owens.

 

U-19 stilte med følgende mannskap mot Manchester United: Paul Willis, James Smith (Danny O´Donnell 65), Stephen Vaughan, David Raven, Adam Flynn, Andy Wright, Robbie Foy, Darren Potter, Steven Gillespie, Jason Massie (Ryan Wilkie), Mark Smyth. Ubenyttede reserver var: Paul Harrison (keeper), James Frayne og Mark King.

 

Stortap for U-17

Om gleden var stor over storseier i U-19 leiren, var skuffelsen ditto hos Liverpool U-17 som tapte hele 4-0 for Blackburn etter at Lee Peltier (bildet) ble utvist og laget kollapset fullstendig i andre omgang i går.

 

Utvisningen av Peltier i andre omgang var visstnok av det kontroversielle slaget, etter en hendelse da ballen ikke var i nærheten, og som dommeren ikke så. Linjemannen så imidlertid forseelsen og fikk Peltier sendt i dusjen på stillingen 1-0. Liverpool hadde også på det tidspunkt fått et mål feilaktig annulert, så temperaturen var høy i denne kampen.

 

- Vi spilte bra i første omgang, og så lyst på tilværelsen da. Vi skulle ha ledet 1-0 da Phil Townley scoret med en heading, men dommeren annulerte for en dytt bare han så. Jeg trodde ikke mine egne øyne, for Blackburn-spilleren protesterte ikke engang, og selv deres spillere var overrasket over avgjørelsen, forteller U-17 trener Dave Shannon.

 

- Deretter kom vi under med 1-0, før Lee Peltier ble utvist for noe som visstnok skjedde da ballen ikke var i nærheten og som linjemannen så. Lee var fortvilet over avgjørelsen etter kampen, og fortalte at han ikke gjorde noen verdens ting. Blackburn-spilleren bare løp inn i han, sier Shannon.

 

- Deretter slapp vi inn tre mål i løpet av de siste 13 minuttene, så utvisningen ble helt klart vendepunktet i kampen. Dette er andre kamp på rad vi får en mann utvist, og jeg fortalte gutta etter kampen at vi må lære oss å beherske følelsene.

 

På den positive siden kan vi nevne at U-15 spillerne Jay Spearing og Stephen Behan fikk sin debut på dette nivået i går. Lagoppstillingen var som følger: Paul Lancaster, Jay Spearing, Danny Smith, Lee Peltier, Adam Hitchin, John-Paul Kelly, Phil Townley, Danny Guthrie, Karl Noon, Conal Platt (Michael Burns), Jimmy Ryan (Stephen Behan). Ubrukte reserver: Robbie Threlfall, David Roberts (keeper) og Jonathan Pringle.

 

Cheyrou – MOM

Liverpools offisielle hjemmeside har kåret Bruno Cheyrou som sin Man of the Match i går. På de neste plassene fulgte Jamie Carragher, Stephane Henchoz og Sami Hyypiä (delt 3.plass), Steve Finnan og Anthony Le Tallec.