Parry utelukker ikke banedeling

Nytt stadion nå kostnadsberegnet til £115M. 80% var imot banedeling på årsmøtet. Regjeringen vil senere komme med opplysninger hvor mye de kan gi til et delt baneprosjekt.

Den majoriteten av supportere som frykter at det kan gå mot en stadiondeling mellom Liverpool og Everton vil ikke ha blitt særlig beroliget med de opplysningene som kom fram på årsmøtet.  Rick Parry sa at han ikke kunne utelukke at man ville dele arena med Everton, men at det var et spørsmål om penger.

 

Etter stort press fra salen kunne Liverpools finansielle direktør opplyse om at man nå hadde kostnadsberegnet et nytt Anfield i Stanley Park til £115M.  Han kunne imidlertid ikke garantere at dette ville bli det endelige beløpet.  Ved et tidligere utkast antydet Liverpool at en ny bane ville koste £80M.

 

Rick Parry uttrykte noe forundring over at det var lekket ut opplysninger om gårsdagens møte i London, hvor Liverpool og Everton møtte bl.a. sportsministeren for å diskutere en mulig banedeling.  Dette var definitivt ikke kommet fra Anfield.  Ifølge Parry vil sportsministeren innen utgangen av året opplyse om hvor mye penger regjeringen kan være villig til å bevilge til et felles stadion for de to store klubbene på Merseyside.

 

En håndsopprekning i salen førte til at om lag 80% av de fremmøte ga uttrykk for at de ikke ønsker en stadion som deles mellom Liverpool og Everton.