Pongolle: - Ba aldri om å bli solgt!

Sinama-Pongolle er en av flere unge spillere som trolig er i aksjon mot Millwall i kveld. Han benekter ryktene om at han ba om å bli solgt. Mellor fornøyd med å være i troppen igjen for Liverpool.

Han har fått lite spilletid, men har likevel aldri bedt å bli solgt. Florent Sinama-Pongolle sier før kveldens 3. runde kamp i ligacupen at han er opprørt over de feilaktige ryktene om at han ønsket å forlate klubben. I motsetning til sin gode venn Anthony Le Tallec, som krevde fast plass på laget og i stedet ble leid ut, har Pongo valgt å bli på Melwood. Han har jobbet hardt på trening i hele høst og ser nå ut til å få mer og mer spilletid. – Da jeg leste i avisene at jeg hadde bedt om en transfer tenkte jeg nei, nei, nei, dette er feil. Han tror ryktene stammer fra Frankrike, og gjentar at det aldri har vært hans intensjon å forlate Liverpool. – Jeg ble opprørt og sint da jeg leste dette fordi jeg visste det ikke var sant. Før sesongen startet skjønte jeg at jeg måtte være tålmodig. Jeg har fortsatt tiden på min side. I kveld får vi se hva han duger til, i det som kan bli hans første start for sesongen.

 

Mellor-time?

En annen spiss som har vært tålmodig er Neil Mellor. Reservelagsspissen, som var på utlån til West Ham forrige sesong, scorer jevnt og trutt for 2. laget og er glad for å være i troppen igjen. – Det er lenge siden jeg har vært involvert. Det er omtrent 18 måneder siden min forrige kamp for førstelaget og jeg håper å bli involvert på et eller annet tidspunkt. Rafa sier om Mellor at han er forskjellig fra de andre spissene vi har i stallen. Dette kan bli en fin mulighet til å vise seg frem.

Dersom det står uavgjort etter 90 minutter på The Den vil det bli spilt ekstraomganger og eventuelt straffespark. Alt skal med andre ord avgjøres i kveld. Trekning for 4. runde finner sted etter Manchester City – Arsenal i morgen kveld, ca klokken 23.15.

 

Færre arrester i engelsk fotball

En oversikt fra Home Office viser at det arresteres færre og færre tilskuere i engelsk fotball for uregelmenter opptreden. I hele 2003/04 sesongen ble 3 982 stk tatt i varetekt av politiet – det fleste for vanlige ordensforstyrrelser. Dette tilsvarer en rate på 0.01 % av alle som gikk på kamp (totalt 36 millioner).

 

David Thompson, som gikk fra Liverpool til Blackburn i 2002, blir ikke skadefri til helgens kamp. Den offensive midtbanespilleren mistet mye av forrige sesong på grunn av en kneskade, og har kun spilt én kamp hittil. Selv om han er på bedringens vei, sier han til Blackburns offisielle hjemmeside at han ikke rekker å bli friskmeldt til lørdag kveld.