Pongolle ute i to uker

Men også Patrice Luzi er ny på skadelista. Milan Baros må vente på sitt comeback. Houllier mener at dommerne har snytt Liverpool for fire straffer denne sesongen.

Det var flere som reagerte på at Houllier hadde plassert hele tre backer på innbytterbenken i lørdagens kamp, i tillegg til at Jerzy Dudek svært overraskende var tatt ut som reservekeeper. Houllier avslører at årsaken til at verken Florent Sinama-Pongolle eller Patrice Luzi var blant innbytterne skyldes at begge pådro seg skader på treningen før avreise til Tottenham-kampen. Jerzy Dudek steppet inn til tross for at han ikke var skikkelig klar av lyskestrekken, og vil heller ikke spille for reservene i kveld.

- Flo vil være ute i minst to uker med en lyskeskade. Det skjedde på treningen på fredag. Patrice har en ryggskade, så det var modig av Jerzy Dudek å gjøre seg tilgjengelig på benken selv om han ikke var helt frisk, sier Houllier.

 

Baros fortsatt ute

Milan Baros hadde satt seg som mål å være tilbake fra skade til kveldens reservelagskamp mot Wolverhampton, men comebacket er dessverre blitt utsatt.

- Milan Baros kommer ikke til å spille ennå fordi han fremdeles kjenner til ankelskaden, uttaler Houllier.

 

Snytt for fire straffespark

Houllier mener at det siste tapet mot Tottenham ville vært unngått hvis dommer Uriah Rennie hadde sett handsen til Gary Doherty. Totalt har Liverpool blitt snytt for fire straffer denne sesongen, og det har kostet laget dyrt.

- Jeg vet vi ikke spilte bra, men det var en soleklar straffe. Det var fjerde gangen siden starten av sesongen vi har blitt nektet straffespark. Det er utrolig, men vi skulle hatt straffe mot Manchester U, mot Middlesbrough, som ville gitt oss seieren, mot Southampton og nå straffe igjen mot Tottenham, uttaler Houllier.