Pressekonferanse kl 13.00

Rafael Benitez vil holde sin pressekonferanse foran kampen mot Manchester City i ettermiddag. Alonso og Garcia ikke spilleklare til City. Diouf spiller ikke mot Liverpool.

Nye spillere signerer

Rafael Benitez vil holde den tradisjonelle pressekonferansen foran en ligakamp på Melwood kl 13.00.  Det er meningen at manageren skal snakke om morgendagens oppgjør mot Manchester City, hans første kamp på Anfield, men spørsmålene vil nok uansett dreie seg i stor grad om nye spillere.  Ifølge kilder nær klubben vil både Xabi Alonso og Luis Garcia skrive under i dag, men resultatene av legetestene samt de nødvendige papirer vil ikke bli klare i tide til at spanjolene er aktuell for spill i morgen.

Liverpool.no har en representant på pressekonferansen, og vil være raskt ute med hva Rafa gir av opplysninger.

 

Dioufy uaktuell mot de røde

Bare arbeidstillatelse gjenstår før El-Hadji Diouf er klar for et års låneopphold hos Bolton.  En ny regel gjør imidlertid at han ikke kan spille mot Liverpool om en drøy uke, ifølge hans nye manager Sam Allardyce:  - Det er en ny regel i Premier League som sier at utlånte spillere ikke kan spille mot den klubben de kommer i fra.  Dette er det Premier League som har bestemt, og ikke klubbene.