Pressekonferanse med Steve Morgan

Morgan har gitt Liverpool syv dager til å gi svar på hans tilbud som han sier vil være ”til det beste for de som elsker Liverpool FC mest, nemlig klubbens fans”.

Milliardæren gjentok de signalene som kom i går, om at han garanterer for aksjeutvidelser verdt £73M.  Morgan understreket at sesongen 2003/04 har vært frustrerende både for klubben, spillerne, aksjeholdere og fans generelt.  Dette nye tilbudet vil ikke bare sørge for en betydelig investering av ny kapital, men også sørge for en ny og spennende fremtid takket være hjelp fra folk som bryr seg om klubben.

 

Pengene vil bli brukt til å styrke spillerstallen ”i betydelig grad”, og også delvis bedra til å finansiere en ny stadion.  Det vil totalt sett gi klubben en ”solid økonomisk forankring”.

 

Steve Morgan la ikke skjul på at hans investeringsforslag kom som en direkte følge av de samtaler som Liverpool de siste dagene har hatt med Thailands statsminister.  Han mente at det ville være til det beste om klubben ble styrt av de som er glade i Liverpool FC, hvorav han var stolt over å kunne si han han var en av dem.  Dette var ment som et alternativ til hva som ble tilbudt av Thaksin Shinawatra.  Det var et veldig åpent tilbud, som var veldig lett å gjennomføre og hvor det ikke fantes noen liten skrift.  Det siste et tydelig spark til Liverpool FC og deres forhandlinger i Thailand ”som ingen kjente noen detaljer fra”.

 

Årsaken til at Morgan kommer med denne kontringen nå var ifølge ham selv at han ”hadde en bred erfaring fra forretningslivet.”  ”Han hadde solgt seg ut av sitt firma Redrow for tre år siden, og det gjorde at han nå både hadde tid og penger til å gå inn for dette.”  Han gjentok at han så på seg selv som en supporter, og han hadde tidligere både haiket til bortekamper og klatret over gjerder for å komme inn på kamper.

 

Tilbudet fra Morgan vil gjelde i syv dager, og innen denne tidsperioden forventer han et skriftlig svar fra Liverpool Football Club.