Rafa: - Borteformen må bli bedre

Liverpool har som mål å sikre seg sesongen andre borteseier i ligaen på Villa Park i morgen. Igor Biscan er skadet. Datoer for semifinalene i Carling Cup er klare. Enda en reservelagskamp er flyttet.

Mye selvtillit

Liverpool reiser til Birmingham i morgen med planer om å avslutte en positiv med tre poeng mot Aston Villa.  Rafael Benitez legger ikke skjul på at bortekamper nå må vinnes dersom man skal klatre ytterligere på tabellen, men manageren vil ikke røpe om han fortsatt har tenkt å benytte Steven Gerrard bak en ensom spiss slik han gjorde mot Arsenal:  - Alle bortekampene i Premier League er veldig vanskelige, men vi vet at vi må løfte vårt nivå ute.  Vi reiser til Aston Ville med mye selvtillit etter en god uke.  De har en sterk statistikk hjemme, men vårt mål er å vinne kampen.  Steven Gerrard er en fantastisk spiller og som er veldig viktig for oss.  Jeg vil snakke med ham, og så får vi ser hvor han spiller og hva som er best for laget.

Igor Biscan er ikke aktuell til morgendagens kamp etter etter å ha pådratt seg hevelser i ansiktet etter smellen mot reklameskiltet på White Hart Lane.

 

Tirsdagskamper mot Watford

Liverpool møter Watford i semifinalene i Carling Cup tirsdag 11.01 kl 21.00, og med returen på Vicarage Road tirsdag 25.01 kl 20.45.  Kampene skal sendes direkte på Viasat Sport 1.

 

Neste reservelagskamp 13.desember

Reservelagskampen borte mot ManchesterCity, som var satt opp førstkommende tirsdag, er blitt flyttet til 26.april neste år.  Reservenes neste kamp blir da bortekampen mot Nottingham Forest tirsdag 13.desember.