Rafa: - Dommeravgjørelse kostet dyrt

En svært skuffet Rafael Benitez mente at en annulering like før pause fikk avgjørende innvirkning i 2-0 tapet på Riverside.

Det er første gang vi hører at Liverpools manager legger skylden på mannen i sort, men Rafael Benitez mente at den feilaktige avgjørelsen om å annullere ”scoringen” til Luis Garcia like før pause fikk stor betydning for kamputfallet i nordøst:  - Vi scoret og de scoret i dag, men dommeren sa ja til dem og nei til oss.  Jeg mener at målet til Garcia skulle ha vært godkjent da ballen synes å komme via forsvareren til Middlesbrough før den nådde Garcia.  Jeg er ikke sikker på målet til Zenden heller.

 

- Vi startet bra i de første tyve minuttene.  Vi hadde mye plass og noen muligheter, men etter den perioden var det Middlesbrough som kontrollerte kampen.  Vi greide ikke å klarere skikkelig og det ble kostbart.  Når du slipper inn mål blir det straks vanskeligere siden du må angripere hurtigere og da vil motstanderen alltid være farligere på kontringer.  Mål styrer ofte utviklingen av kamper.

 

Liverpool må nå reise seg raskt i en uke som fortsetter med bortekamp i Monaco på tirsdag, og et vanskelig oppgjør på Anfield mot Arsenal neste helg.