Rafa etterlyser effektivitet

Manager Benitez var fornøyd etter 2-0 mot Charlton, men understreker at Liverpool må bli flinkere til å utnytte sjansene. Alan Curbishley mente at Liverpool nå hadde et imponerende lag.

Tre nye poeng på Anfield gjorde at Liverpool fikk sin fjerde strake av fire mulige ligaseire hjemme.  De røde dominerte mot Charlton, men måtte vente til 2.omgang og to langskudd fra Riise og Garcia før seieren var sikret.  Fulltrefferen fra John Arne Riise var hans første siden 8.februar 2003.  Rafa Benitez var fornøyd med spillet, men savner mer effektivitet lengst fremme:  - Dette lignet mye på vår målløse kamp mot Deportivo forrige uke.  Vi hadde så mange sjanser, og spillerne behøver å utnytte dem bedre i fremtiden.  Vi spilte også nå veldig bra i lange perioder, og hadde mange muligheter.  Men hvis du ikke tar vare på dem kan noen gjøre en feil i andre omgang, og du må betale for det.

- Våre angripere gjorde det likevel bra.  Cissé ble flyttet ut mot høyre i andre omgang og han hadde en god kamp.  Baros virket skarp gjennom hele kampen.  De kan bare bli bedre som et par etter hvert som sesongen blir eldre.

Gjestenes manager Alan Curbishley mente at hans spillere mistet ballen for lett, og at man tapte mot en motstander som spilte meget bra:  - Vi måtte jobbe veldig hardt bare for å få tak i ballen.  Vi kom aldri i gang og ga bort ballen så fort vi fikk tak i den.  Det hadde mye å gjøre med hvordan Liverpool spilte og hvordan de la press på oss.  Liverpool spilte meget bra, de ser formidable ut hjemme, og det er flere lag som vil slite på Anfield.  Liverpool ga oss spørsmål og vi hadde ikke svarene.  Det er veldig gode og vil være med å kjempe om alt utover i denne sesongen.  De har et meget imponerende lag nå.