Rafa fornøyd med offensivt mannskap

Liverpools manager berømmet innsatsen som ga grunnlag for en viktig seier, og roste Milan Baros, Neil Mellor og Harry Kewell.

Tre poeng i den siste kampen foran det tette juleprogrammet var akkurat hva Liverpool trengte, og Rafael Benitez var da også godt fornøyd etter 3-1 seieren mot Newcastle:  - Jeg er henrykt over måten vi spilte på, med høy intensitet og angrepsmentalitet.  Vi holdt på ballen, og hadde et bra pasningspill, mens angriperne jobbet hardt lengst fremme.

 

- Baros var god som rekkeleder og var alltid farlig, mens Mellor jobber svært hardt.  Han scorer mål, og det er viktig at han spiller slik for laget som begge angriperne gjorde.

 

 

- Det var en viktig kamp å vinne for oss, etter de to foregående oppgjørene.  Det var viktig for oss å score så fort etter at baklengsmålet kom.  Vi viste god karakterstyrke og vi kontrollerte kampen.  Vi bestemte oss for å spille med et veldig offensivt lag i dag, og vi hadde seks spillere med en offensiv innstilling.  Det er viktig at etter du har scoret så jakter du også på mål nummer to og tre.

 

Liverpools manager roste i tillegg Harry Kewell, som bl.a. stod for et ypperlig fremspill fram til det tredje målet:  - Kewell har spilt bra i de siste fire eller fem kampene og jeg har stor tro på ham.  Han har trent godt, og han har en meget bra innstilling.  Kewell er en fantastisk spiller, som jeg vil kalle komplett.  Han var ikke i fysisk form ved starten av sesongen, men han blir stadig sterkere og bedre og det er viktig for laget.