Rafa hvilte sliten Alonso

En glad Rafael Benitez mente at sterkere mentalitet, selvtillit, et tidlig reduseringsmål, og Xabi Alonso sørget for et fantastisk comeback og årets første borteseier mot Fulham. Juniorene tapte igjen.

- Viktig seier for Liverpool

90 minutter på Craven Cottage som hadde det aller meste, så et Liverpool i nærmest total forvandling fra 1. til 2.omgang.  0-2 ble til 4-2, og ga samtidig lagets første borteseier i 2004-05.  Manager Rafa Benitez var naturlig nok en glad mann etterpå:  - Dette var en veldig viktig seier for oss.  Vi har spilt bra på hjemmebane, men du må også spille bra og vinne ute.  Jeg sa til spillerne ved pause at dersom vi kunne redusere tidlig hadde vi en sjanse til å vinne kampen.  Vi måtte bare være mer aggressive.  Jeg synes vi kontrollerte bra i de første 20 minuttene, men så mistet vi ballen to ganger og slapp inn to mål.  Det tidlige målet i 2.omgang ga oss mer selvtillit, noe som igjen bidro til at vi fikk flere sjanser.

Benitez ville ha fått mye pepper dersom de røde ikke hadde snudd denne kampen, etter å ha valgt det ineffektive paret med Diao og Hamann som startpar på den sentrale midtbanen.  Manageren forklarte det overraskende valget slik:  - Xabi var av gårde med Spania på onsdag og kom ikke tilbake før sent på torsdag.  Jeg følte derfor det var riktig å hvile ham.  Vi har ikke kunnet trene med ham, noe vi fikk gjort med Dietmar Hamann og Salif Diao.  Xabi er en god spiller, som passet ballen meget bra, og utgjorde en stor forskjell i dag.  Vi har imidlertid også andre spillere som kan vinne kamper.  Når jeg tok ut laget måtte jeg ha i minnet at mange av spillerne hadde reist mye i løpet av den siste uka etter landskamper.  Tirsdagens kamp mot Deportivo i Champions League var også et hensyn å ta.

Igor Biscan scoret sitt første ligamål da han scoret med sin andre touch, etter å ha kommet inn på overtid og sørget for 4-2.  De røde klatret opp på 7.plass i tabellen.

U18 tapte for Wolves

Liverpools juniorlag gikk på et nytt tap da de tapte 0-2 i Wolverhampton.  Laget bunner for øyeblikket sin liga.