Rafa klandrer ikke Dudek

Liverpools manager vil ikke legge skylden på lagets keeper da to poeng glapp på overtid mot Portsmouth, og mente at hovedgrunnen til uavgjort var sløsing med sjansene.

Rafael Benitez var ilsk i øynene da kameraene fokusert på Liverpools manager rett etter at dommeren blåste av i hjemmekampen mot Portsmouth.  Noen sekunder tidligere hadde slett backspill fra Josemi sørget for at Matthew Taylor kunne slå et innlegg som vingen traff galt og som i steden ble et sleivskudd mot første stolpe.  Klønete opptreden av Jerzy Dudek gjorde at ballen havnet rett foran et gapende mål og Lua-Lua kunne bare si ja takk.  Den spanske sjefen på Anfield ville imidlertid ikke legge skylden på nyinnsatte Jerzy Dudek i målet:  - Jeg tror deres spiller prøvde å slå inn en cross, men som endte som et skudd.  Keeperen gjorde sitt beste for å få det unna, og han var uheldig.  Jeg har imidlertid ikke sett det på video.

 

- Det viktige i dag var at vi ikke utnyttet våre sjanser.  Vi hadde nok av dem til å kunne vinne overbevisende, men vi scoret bare en gang.  I fotball kan du aldri føle deg sikker hvis du bare har et mål.

 

- Det er selvfølgelig et skuffende resultat, og folk vil si at vi har mistet to poeng.  Tabellen vil si at vi har tjent et, slik at det kunne ha vært verre.

 

- Til søndag er det en ny vanskelig kamp mot Newcastle, og alle kamper i Premier League er vanskelige.  Vi behøver å komme oss raskt etter dette og fokusere mot den kampen.