Rafa vil bli i 15 år

Liverpools manager har store og lange planer på Anfield. Dietmar Hamann ønsket videre. Baros fryktet det verste for Cissé. Anthony Le Tallec tilbake i spill igjen. Uavgjort for juniorene.

Familien Benitez med langvarige planer

Rafael Benitez har hele tiden sagt at noe av det han setter mest pris på i forhold til Liverpool FC er den tilliten som klubben gir en manager.  Spanjolen sier i dag at han kan se for seg en fremtid hvor han blir på Anfield de neste 15 årene:  - Min kone begynner å venne seg til ideen om at vi kan bli værende i 15 år.  Hun har tro på mine evner og de mulighetene vi har i Liverpool.  Hun skjønner at jeg må gi denne utfordringen mye tid.

- I Liverpool føler jeg at folk gir manageren mye respekt.  Vi er trygge på at alle i klubben støtter oss, og det er viktig.

 

Ny kontrakt for Didi

Dietmar Hamann er en av fem etablerte spillere hvis kontrakt går ut etter denne sommeren.  De øvrige er Jerzy Dudek, Igor Biscan, Vladimir Smicer og Stephane Henchoz.  Tyskeren er trolig den som fansen i størst grad håper på vil få tilbud om en ny kontrakt, og Rafael Benitez forklarer nå at man vurderer å forlenge 31-åringens karriere på Anfield:  - Jeg vet at Hamann ønsker å spille videre i Liverpool, og for oss er det viktig å ha to eller tre muligheter i hver posisjon.  Med Steven Gerrard, Xabi Alonso og Hamann har vi tre spillere som er i stand til å holde på ballen.

 

Milan føler for Djibril

2-2 mot Blackburn i går var nok i underkant av manges forventninger, men kvelden ble først og fremst ødelagt med nyheten om at Djibril Cissé vil miste resten av sesongen med et stygt benbrudd.  Leggbenet skal være brukket flere steder, i tillegg er det også brudd i skinnbenet.  Rekkekamerat Milan Baros stod bare noen meter unna, og kunne gjenoppleve sitt eget mareritt for tilsvarende kamp forrige sesong:  - Jeg hørte at noe knakk, og trodde umiddelbart at noe var brukket.  Det er veldig synd og jeg håper han snart kan være tilbake igjen.  Jeg ønsker ham all lykke siden jeg vet hvordan det er å være ute med langvarig skade.

 

 

Le Tallec friskmeldt

Anthony Le Tallec kom inn som innbytter etter 66 minutter da St.Etienne tapte 0-1 borte mot Lille i går.  Det betyr at den utlånte 20-åringen nå er friskmeldt av ankelskaden som har holdt ham ute av spille i halvannen måned.

 

U18 spilte 1-1 mot Everton

I juniorenes ”mini-derby” på treningsfeltet til Everton endte det med 1-1.  Begge målene ble scoret på straffespark, hvorav Karl Noon utlignet for de røde.  Everton fikk også muligheten fra 11-meteren i 2.omgang, med da reddet Liverpools keeper Paul Willis.  Nettstedet liverpoolway.co.uk mente at Paul Barratt, som nylig kom til akademiet fra Manchester City, var lagets beste.