Redknapp vil ha Diouf

Portsmouth bekrefter at El-Hadji Diouf er på ønskelisten. Coliccini og Argentina tapte på straffekonk. 30 år siden Bob Paisley tok over.

Pompey jakter på El-Hadji

Harry Redknapp bekrefter at man gjerne vil hente El-Hadji Diouf til Fratton Park, men det er usikkerhet om man har råd på sørkysten:  - Vi er ikke kommet noe videre på transfermarkedet.  Vi venter og ser om det er mulig å komme noen vei med El-Hadji Diouf fra Liverpool, og vi er også på utkikk etter et par låneavtaler.

Diouf selv har tidligere antydet at han gjerne kunne tenke seg til spansk klubb, og han er blitt linket til Malaga og Real Betis.

 

Endelig ferie for argentiner

Fabricio Coliccini er en av de spillerne som er blitt mest linket til Liverpool denne sommeren.  I går kveld spilte han hele kampen da Argentina spilte 2-2 mot Brasil i en finale i Copa America som de dominerte.  Krølltoppen spilte på høyresiden av et forsvar med tre midtstoppere og var bevegelig og bra med ballen.  Han slet imidlertid en del med posisjonspillet.  Argentina tapte 4-2 på straffespark, etter at bl.a. Gabriel Heinze hos Man.Utd bommet.

Det er imidlertid ingen lang sommerferie som Coliccini kan koste på seg siden han også er tatt ut i Argentinas tropp til OL i Athen. 

 

Bob startet sin seiersrekke

Det er i dag 30 år siden Bob Paisley overtok som manager for Bill Shankly.  Til tross for at assistenten ikke vant noen tittel i sin første sesong som sjef ble han snart den mestvinnende manageren på øyriket.  6 ligatitler, 3 seire i Serievinnercupen, 1 UEFA-Cup og 3 Ligacup var hva Bob ledet de røde frem til.  Det var på en tid hvor Supercuper og Charity Shield bare ble nevnt i en bisetning på Anfield.