Reservene fortsatt uten mål og seier

Neil Mellor og Richie Partridge gjorde onsdag comeback for reservene etter skade, men Liverpool står fortsatt uten seier i reserveligaen etter 0-0 mot Nottingham Forest.

Reservene har også til gode å score mål i det som har vært en tung sesonginnledning for Hughie McAuley og hans gutter. Selv ikke etter at Forest fikk keeper Ian Deakin utvist i det 58. minutt makte de røde å få ballen i nettet.

Kampen skulle opprinnelig vært spilt tirsdag, men spillerbussen til gjestene fra Nottingham brøt da sammen. Liverpool imponerte ikke, selv om manager Rafael Benitez og hans trenerstab hadde funnet veien til Racecourse Ground i Wrexham.

Spanieren fikk imidlertid se at en skadefri Neil Mellor holdt i 90 minutter, mens Richie Partridge spilte 77 minutter. Partridge gjorde en god figur på høyrekanten og kan si seg fornøyd med comebacket etter ni måneder på sidelinjen.

Mellor misset for øvrig en kjempesjanse i første omgang. Vår beste mann var ifølge ”Official Site” Mark Smyth. Den arbeidssomme Smyth var selv nær scoring, men det ebbet ut til poengdeling. Forest hadde også sine muligheter i en ikke altfor severdig forestilling.

Djimi Traore hadde kapteinsbindet, mens Igor Biscan spilte på sentral midtbane. Kroaten burde scoret etter et kvarters spill, men problemene med å få ballen i mål ser ut til å prege reservelaget.

Liverpool: Luzi, Otsemobor, Raven, Traore, Whitbread, Partridge, Biscan (Wilkie fra 77.), Mannix, Warnock, Mellor, Smyth. Ikke benyttet: Harrison, O’Donnell, Butler, Guthrie.

Dommer: SJ Bratt.