Riise: - Jeg er blitt bedre defensivt

John Arne Riise optimistisk på Liverpools vegne. Reservelagskamp sendes direkte i kveld. Fernando Morientes linkes til Anfield igjen.

John Arne snakker til liverpool.no

Vi fikk en kort prat med John Arne Riise i forkant av morgendagens landskamp mot Slovenia, og nordmannen mener at sommerens kjøp fra Spania er godt nytt for de røde:  - De spanske tilvekstene er veldig bra.  De har gjort det godt så langt.  Vi snakker helt enkelt om kvalitetsspillere, selv om et par av dem er veldig dårlig til å snakke engelsk.

Sunnmøringen tror også Rafael Benitez er rett mann på rett plass:  - Han er en veldig bra manager som vet hva han vil, men han trenger tid.  Jeg er sikker på at han får det til.

Riise sier at han er blitt bedre defensivt under Rafa, og at han har lært mye om når han skal gå i duell eller falle av.

 

Liverpool res v Everton res

Mini-derbyet i Wrexham i kveld blir sendt direkte på liverpoolfc.tv.  Spesielt hjemmelaget vil være nødt til å stille med et ungt og urutinert lag i ei uke hvor en mengde spillere fra Liverpool er opptatt med landskamper på forskjellige nivåer.  Igor Biscan kan være en av de få spillerne med erfaring som trener Hugh McAuley vil ha tilgjengelig.  Vi kommer tilbake med lagoppstilling senere i dag, og også informasjon fra kampen som starter kl 20.00.

 

Morientes i januar?

Selv om Daily Mirror hevder at de har en ”eksklusiv”, er det flere engelske aviser i dag som hevder at Fernando Morientes er et hovedmål for Liverpool når transfervinduet åpnes i januar igjen.  Det er ingen hemmelighet at Rafael Benitez ønsket Morientes i sommer, men at angriperen i Real Madrid da hadde gitt sitt ord på at han ville spille for den nye manageren Jose Antonio Camacho.  Nå er Camacho borte, og det bidrar trolig til det som sannsynligvis er kun spekulasjoner for øyeblikket.