Rykter om Cissé og O’Neill

Den første ordentlige avisdagen i England etter transfervinduet er åpnet linker igjen Cissé til Anfield. Martin O’Neill skal bare være en telefonsamtale fra managerjobben!

Frankrikes toppscorer er på vei til Liverpool, men ikke før til sommeren. – Jeg ønsker fortsatt å spille for Liverpool. Min manager Guy Roux har snakket dirkete med klubben. Liverpool er mitt førstevalg! Hvis jeg forlater Auxerre til sommeren vil være til Liverpool, og ingen annen klubb. Avisene skriver videre at det ikke vil være avgjørende for ham om Houllier fortsatt er manager eller ei. Ryktene om at Manchester United skal ha forsøkt å karpe toppscoreren parerer han på følgende måte: - Det har ikke vært noen direkte kontakt med United og jeg tenker ikke på annen klubb enn Liverpool.

Uttalelsene er musikk i ørene på alle røde. Det er likevel grunn til å spørre seg om hvor ferske disse uttalelsene virkelig er? Har vi ikke hørt det meste før? ”Daily Star”, som kommer med denne ”eksklusiven” er tvers igjennom tabloid, og det passer utmerket med et slikt oppslag på den første ordinære avisdagen etter at transfervinduet har åpnet. Liverpool.no betviler likevel ikke innholdet i det avisen gjengir, men stiller et lite spørsmålstegn ved datostemplingen. Som vi har skrevet tidligere på disse sidene var Djibril Cissé i Liverpool for å se på forholdene i sommer. Under det hemmelige oppholdet hans var han også på visninger på leilighetsmarkedet. Etter 14 mål på 19 ligakamper i Frankrike hittil i sesongen er det få som tviler på at han vil styrke angrepet vårt betraktelig og bli en bedre partner til Michael Owen enn Emile Heskey.

 

Nye rykter om Martin O’Neill
Dagens aviser skriver også at Martin O’Neill bare er en telefonsamtale fra managerjobben på Anfield. Daily Mirror skriver at den tidligere Wycombe, Norwich og Leicester manageren føler han har tatt Celtic så langt som han kan, og bare venter på en mulighet til å returnere til Premier League. O’Neill har tidligere takket nei til Leeds, og ble også vurdert til Tottenham-jobben. Avisen hevder at han nå bare venter på en henvendelse fra Liverpool før han gir fra seg nøkkelkortet på Parkhead. Den respekterte manageren har blitt knyttet til de røde lenge, men etter det vi erfarer skal det ikke har vært noen direkte kontakt mellom Liverpool og Celtic. O’Neill går på en kontrakt som kan utløses omtrent på dagen. De fleste Liverpoolsupportere vil imidlertid forvente at klubb først og fremst søker en topp europeisk manager, dersom Houlliers kontrakt skulle bli avbrutt til sommeren. Franskmannen er i utgangspunktet bundet til Liverpool et par sesonger til.