Seier til U-19 - uavgjort for U-17

Liverpool U-19 er oppe på andreplass i akademi-ligaen etter dagens sterke 2-0 seier borte mot Stoke. Liverpool U-17 spilte 2-2 hjemme mot Sheffield United, etter å ha måttet frigi hele fem spillere til U-19 laget.

Seier til U-19

Mål fra Jason Massie (bildet) og Ryan Wilkie sørget for at Liverpool U-19 vant 2-0 borte mot Stoke City i dag, og det betyr at laget nå er nummer 2 i akademi-ligaen. Kampen ble spilt på banen til Newcastle Town FC, og det var en meget jevn affære der Liverpool viste seg å være mer kliniske foran mål enn vertskapet.

Liverpools U-19 manager John Owens hadde følgende å si om kampen: - Det var flott å vinne en kamp igjen. Jason Massie ga oss ledelsen fra kort hold etter en halvtimes spill, etter flott forarbeide av Steven Gillespie. Ryan Wilkie gjorde 2-0 i siste spilleminutt, etter et flott angrep. Fram til da kunne kampen ha tippet begge veier. 2-0 høres langt mer betryggende ut enn det egentlig var. Jeg vil spesielt fremheve Stephen Vaughan, Adam Flynn og Adam Wright i denne kampen.

Liverpool U-19 stilte følgende lag i dag:  Paul Willis, Stephen Vaughan, Danny Smith, Danny O’Donnell, Adam Flynn, Mark Jones, Andy Wright, Danny Guthrie, Steven Gillespie, Jason Massie, Ryan Wilkie. Ubrukte reserver var: Karl Noon, Paul Harrison (keeper), Francis Smith, James Frayne.

Uavgjort for U-17

En utligning fra Liverpools lovende irske U-landslagsspiller John-Paul Kelly sørget for at Liverpool U-17 klarte poengdeling i en underholdende 2-2 kamp mot Sheffield United på akademiet i dag.

Liverpools U-17 manager Dave Shannon hadde følgende å si om kampen: - Vi  stilte med et meget ungt lag i dag, ettersom fem av mine faste spillere spilte for U-19 i stedet. Grunnen til dette er at reservelaget spiller mot Birmingham på mandag. Derfor måtte vi stille med tre U-15 spillere og to U-16 spillere i dag. Det var en underholdende kamp, og jeg hadde en følelse også før kampstart at dette kom til å bli målrikt. Sheffield United spiller veldig direkte, og er alltid farlige på dødballer. De har også en spiller med noen fenomenale innkast. Vi tok ledelsen 1-0 etter 27 minutter ved Conal Platt. Robbie Threlfall startet angrepet, og etter veggspill med Phil Townley kunne Conal score med et godt skudd fra like utenfor 16-meteren. Sheffield United gjorde deretter to mål på to minutter, og ledet 2-1 ved pause. Vi gjorde ingen stor andreomgang. Den var faktisk langt svakere enn vår første, men vi klarte likevel å utligne. John-Paul Kelly gjorde vårt siste mål etter en flott cross fra Conal Platt. Uavgjort var nok et rettferdig resultat i dag.

Liverpool U-17 stilte følgende lag i dag: Paul Lancaster, Calum Woods, Robbie Threlfall, Lee Peltier, Jordan Holmes, John-Paul Kelly, Phil Townley, Jimmy Ryan, Conal Platt, Adam Hammill, Michael Burns (Charlie Barnett 70). Ubrukte reserver: Jonathan Pringle, Dave Roberts (keeper), Raymond Putterill, Jay Spearing.