Senegal utslått i kvarten

Diouf og Diao er utslått av African Nations Cup og kan sette seg på flyet hjem. De to Liverpoolspillerne har sammen med resten av Senegal ikke imponert i turneringen.

Vertsnasjonen Tunisia slo i dag ut Senegal av kvartfinalen i det afrikanske mesterskapet. En scoring i det 65. spilleminutt, skapte en meget temperamentsfull innspurt for senegaleserne. En provosert Diouf måtte holdes i ro da sluttsignalet gikk. Da var det blitt lagt til mer enn 10 minutter ekstra spilletid! Senegal har totalt sett skuffet stort i mesterskapet.

 

 

 

Dioufy fullførte hele kampen, som sendte Tunisia til sin første semifinale siden 1996, mens Diao ble ofret for en spiss i det 73. minutt. Liverpoolspillerne setter seg på flyet til England i løpet av de første dagene, og kan være aktuell mot Portsmouth neste helg. Etter å ha vært borte lenge, og heller ikke vist tegn på formstigning, er det usikkert om El-Hadji Diouf vil kunne gå rett inn på laget igjen. Om 14 dager må imidlertid Harry Kewell ut i soning, etter å ha fått sesongens 5. gule kort mot Bolton.