Shearer med St. Mary's og Anfield-kompleks!

Alan Shearer har aldri vunnet på St. Mary's eller Anfield for Newcastle! Nye Smith-rykter. Milan Baros og Steven Gerrard i retten.

Shearer gir ikke opp
Alan Shearer nekter å gi opp drømmer om en ny sesong i Champions League. Newcastle-veteranen innser likevel at det blir meget tøft, og at det blir nødvendig å slå både Southampton på St. Mary’s og Liverpool på Anfield. Det blir i tilfelle første gang han har vunnet bortekamp mot noen av klubbene i sin tid som skjære.
- Det hjelper ikke at de to kampene vi har igjen er på to baner vi ikke har gjort det spesilet bra på. Vi har ikke vunnet på Anfield siden jeg kom hit og det samme gjelder for Southampton, påpeker Shearer.
Newcastles toppscorer hevder likevel at  klubben fortsatt lever i håpet.
- Dersom du likte veddemål ville du ikke satset penger på oss nå som to kamper står igjen. Men så lenge det er en sjanse gir vi ikke opp. Det blir vanskelig, men vi må klare det, sier Alan Shearer.

Bilbråk for LFC-stjerner
Både Milan Baros og Steven Gerrard må denne uka en tur innom rettsalen for å forklare respektive hendelser på bilveien. Baros er beskyldt for å ikke forklare hvem som kjørte bilen hans da den var involvert i en hendelse i fjor høst og skal forklare seg i dag. Gerrard på sin side ble stoppet i sin Audi A4 Turbo i fjor sommer og er siktet for ”uforsiktig kjøring”, noe han må gi rede for på torsdag skriver Liverpool Daily Post i dag.

Mer Smith-rykter
The Mirror hevder i dag at en eventuell pengeinnsprøytning fra Thailand vil styrke sjansene for at Alan Smith havner på Anfield foran neste sesong. Det har lenge vært kjent at spissen ikke blir å finne i Leeds etter at de rykket ned, og Liverpool er blant klubbene som skal være ute etter den entusiastiske unggutten. I utgangspunktet hadde Merseysiderne håpet å sikre Smith for omkring £5M, men skal samtidig ha gittt uttrykk for at det ikke var aktuelt å bli med på en budrunde hvor totalsummen kunne økt. Mer penger i kassa kan imidlertid forandre holdninga i følge the Mirror og David Maddock.