SISTE: Heskey klar for Birmingham

Liverpool bekrefter nå at Emile Heskey har skrevet under en 5-årig avtale med Birmingham, som kan være verdt £6.25M for Liverpool. Pre-season kamp mot Porto bekreftet.

Heskey starter sommerhandel

Klubber og spiller ble i dag enige en avtale vedrørende salg av Emile Heskey for £3.5M.  Beløpet kan øke til £6.25M avhengig av hvor mange kamper spissen spiller for klubb og landslag.  Emile gjennomførte legetesten hos Birmingham i går, og forlater nå Liverpool umiddelbart og før han reiser til EM i Portugal.

Erstatteren for Heskey, Djibril Cissé, vil skrive under for Liverpool 1.juli.  Det har vært mye spekulasjon om prisen for toppscoreren i Ligue 1, men det er trolig snakk om et beløp i størrelsesorden £12-14M.

Ifølge velinformerte Liverpool Echo er også Joey Barton høytaktuell med en prislapp på £2.5M, og man er i tillegg i markedet for en midtstopper og en høyrekant på midtbanen.

 

Kamp mot Porto 30.juli

Som vi har tidligere antydet blir Liverpools tredje kamp i Amerika spilt mot Porto 30.juli.  Kampsted vil være i Toronto.  I tillegg skal Liverpool spille mot Celtic i Connecticut 26.juli og mot Roma på Giants Stadium i New Jersey 3.august.