Sjansen øker for 4.plass: Uavgjort for Newcastle!

Paul Jones reddet straffespark fra Alan Shearer og Newcastle greide bare 1-1 hjemme mot Wolves. Dermed må ”skjærene” vinne sine to kamper for å komme til CL.

Sjansene stiger stadig for Liverpool i målet om å komme til Mesterligaen.  I dag greide Newcastle overaskende nok bare 1-1 på eget gress mot nedrykksklare Wolverhampton.  Lee Bowyer ga hjemmelaget oppskriftsmessig 1-0 før pause, men Ganea utlignet tyve minutter før slutt.  De fleste trodde imidlertid at elevene til Bobby Robson skulle greie tre poeng da dommeren pekte på straffemerket etter 81 minutter.  Paul Jones, som spilte to kamper for Liverpool på utlån tidligere i sesongen, ga imidlertid sin favorittklubb en stor tjeneste da han reddet straffesparket fra Alan Shearer.

Dette betyr i klartekst at Newcastle er nødt til å vinne sine to siste kamper for å bli nr.4 i Premier League.  Skulle Southampton ta poeng hjemme i onsdagens hengekamp, vil Liverpool være klare for kvalifisering til Champions League.  Selv om Newcastle skulle ta sin tredje borteseier i ligaen, kan de helrøde uansett avgjøre alt selv i siste kamp på Anfield.