Skuffende for landslagsspillerne

Bare England med Gerrard og Carragher vant sin privatlandskamp i går, men Alonso var innbytter for et seirende Spania. Benitez holder kortene tett til brystet angående spillerkjøp.

Ni seniorspillere i aksjon

Steven Gerrard kan være mest fornøyd av Liverpools landslagsspillere etter gårsdagens runde med privatlandskamper.  Liverpools kaptein gjorde en god 1.omgang, på venstrekanten av midtbanen, da England ledet 1-0 ved pause og til slutt vant 3-0 mot Ukraina.  Jamie Carragher fikk en ny landskamp da han spilte en snau halvtime som venstreback.  Chris Kirkland satt på benken gjennom hele kampen.  Målscorere var Beckham, Owen og debutanten Shaun Wright-Phillips.

Jerzy Dudek spilte 45 minutter for Polen, og da stod det 0-2 mot Danmark etter at en svak retur fra Jerzy hadde presentert gjestene med sitt andre mål.  Danskene vant til slutt hele 5-1.

Steve Finnan spilte 72 minutter da Irland ikke greide bedre enn 1-1 hjemme mot Bulgaria.

John Arne Riise gjorde en sterk 2.omgang på venstrebacken, og nordmannen fullførte nitti minutter i 2-2 kampen på Ullevaal mot Belgia.

Sveits holdt buret rent mot Nord-Irland, men scoret heller ikke i et oppgjør hvor Stephane Henchoz ble byttet inn i pausen.

Tsjekkia fikk ikke revansje over Hellas, og Milan Baros & Co ble igjen frustrerte da det ble 0-0 på hjemmebane.

Frankrike greide bare 1-1 hjemme mot Bosnia.  Djibril Cissé spilte 2.omgang, mens Alou Diarra ikke var på banen.

Romania slo Finland og Sami Hyypiä med 2-1 på eget gress.

Det forventede neste kjøpet til Liverpool, Xabi Alonso, kom inn i det 63.minutt da Spania slo Venezuela med 3-2.

 

Rafa på spillerjakt, eller?

Tretten dager før transferdeadline, onsdag 1.september kl 12.00, hersker det usikkerhet på hvor sterkt Rafael Benitez vil styrke en tropp som virker tynn på enkelte plasser.  Xabi Alonso er forventet å bli rød innen helgen, men ikke minst etter kneskaden til Antonio Nunez har Liverpool dårlig oppdekning på høyrekanten.  Steve Finnan spilte der mot Grazer og Tottenham, men blir regnet mer som en back enn en midtbanespiller.  Salget av Michael Owen gjør at man også virker sårbare med skader lengst fremme.  I tillegg har ikke den forventede nye midtstopperen dukket opp. 

Sannsynligvis jobbes det nå overtid på Anfield for å få tak i ytterligere et par spillere, enten permanent eller på lån, men manager Benitez velger i så måte å ligge lavt:  - Kanskje kan vi finne en spiller til, men det avhenger av vårt lag og om jeg mener de er gode nok.  Jeg er fornøyd med laget og troppen, men dersom det er mulighet til å kjøpe gode spillere vil jeg være interessert.  Det er imidlertid ikke noe spesielt område i laget som jeg mener bør styrkes.