Skuffet Morgan

Steve Morgan er skuffet over avslaget på Anfield. Markus Babbel ferdig i Liverpool? Pongo lån avvist. Harry Kewell gleder seg til ferie.

Skuffet Morgan
Steve Morgan sier han stusser over Liverpool FCs respons på millionbudet som i går ble avslått av klubben og karakteriser avgjorelsen som "sanseløs". I følge en talsmann for investoren kan ikke Morgan selv helt skjønne klubbens argument.
- Mr Morgans forslag er å stå bak en ren investering på £73M, ikke å kjøpe klubben. Mr Morgans tilbud garanterer at denne summen ender hos klubben. Hva som er viktig for Liverpool Football Club er hvor mye penger som blir tilgjengelig fortest mulig for å styrke stallen og til ny bane, sier Morgan gjennom en talsmann.
Liverpool FC sier de ønsker å diskutere responsen på forslaget fra både Steve Morgan og Thaksin Shinawatra (bildet) i en videre dialog. Den thailandske statsminiteren var på sin side naturlig nok fornoyd med sakens utvikling i går og uttalte at man nå hadde  “rundt 51-49 prosent sjanse“.
- Det virker som situasjonen er bedre, men det er ikke slutten enda for det er fortsatt ytterligere detaljer å snakke om, sier Thaksin Shinawatra som tidligere i uken var i samtaler med Chief Executive Rick Parry.

Babbel ferdig i Liverpool?

Markus Babbel sier han trolig vil returnere til Tyskland i sommer dersom Liverpool ikke inkluderer han i framtidsplanene til klubben. Høyrebacken var en av de store profilene på Anfield I Treble sesongen, men sykdom satte nesten en stopper for karrieren. 31-åringen kjempet seg tilbake på banen forrige sesong, og har tilbragt årets sesong på utlån til Blackburn.

- Liverpool er ikke så ivrige på at jeg skal komme tilbake. Det er enten Liverpool eller Tyskland, sier Babbel.

Bud på Pongolle avslått
Patrice Bergues og Lens skal etter det vi forstår ha kommet med en henvendelse vedrørende Florent Sinama-Pongolle. Det franske toppserielaget ønsket unggutten på lån kommende sesong, men Gerard Houllier ville ikke å la slipp på "Pongo".

Kewell gleder seg til restitusjon
Harry Kewell ser fram til en lang sommerferie og restitusjon, Australeren har slitt med en vond ankel de siste månedene, og nå håper han hvile er den beste medisinen for å vaere i best mulig form til neste sesong.
- Jeg har hatt et pågående ankelproblem store deler av denne sesongen og jeg hr blitt rådet av en doktor til å ta meg en skikkelig pause etter sesongen. Det kommer jeg til å gjore. Jeg ser fram til ferie med Sheree (Kewells kone) og barna, sier angrepsspilleren.
Kewell har tidligere uttalt at han ikke har vaert på sitt beste for Liverpool etter overgangen fra Leeds, men en skikkelig hvileperiode sammen med familien vil gjore susen.
- Ankelproblemet har nesten leget seg selv. Jeg må imidlertid fortsatt vaere forsiktig. Jeg er bare 25 år og vil spille fotball i mange år framover, sier Harry Kewell.

Cupseier for Liverpool i kveld?

Liverpool har I kveld sesongens siste mulighet til å sikre sølvtøy dersom de vinner Liverpool Senior Cup mot Everton på Goodison. Kampen er en U18-affaere, og Liverpool har tidligere slått ut Burscough og Runcorn på veien til finalen i den lokale cupen. Kampen spilles 19.00 lokal tid.