Slik blir laget mot Tottenham

Rafael Benitez satser igjen på unggutta i kveld. Roy Evans om sin nye rolle for Wales. Lee Hendrie og El-Hadji Diouf med suspensjoner.

Salif Diao på høyrebacken

Ifølge velinformerte Dave Usher på nettstedet The Liverpool Way er det meste klart når det gjelder kveldens lag mot Tottenham.  Josemi regnes fortsatt ikke spilleklar, mens Steve Finnan hviles, og dermed blir Salif Diao trukket ned på høyrebacken.  Forsvaret blir dermed slik:  Jerzy Dudek, Salif Diao, Stephane Henchoz, Zak Whitbread og Stephen Warnock.

Rafael Benitez har bekreftet at Antonio Nunez starter kampen, og alt tyder på at spanjolen fortsetter på den høyreflanken som han avsluttet på mot Arsenal.  I midten er Igor Biscan banker, mens manageren vurderer om det er best for Steven Gerrard om han spiller eller trener denne uka.  Dersom Steven ikke starter vil partneren til Igor trolig bli John Welsh.  Med mange spillere ute ligger det an til at Richie Partridge(bildet) får en sjelden mulighet på venstrevingen. 

Lengst fremme er det litt flere spørsmålstegn.  Darren Potter vil nok benyttes mellom midtbanen og angrepet, hvor han har vært god mot slutten av kampene mot Millwall og Middlesbrough, men på topp må Rafa velge mellom Florent Sinama-Pongolle eller Neil Mellor.  Hvis vi forstod manageren rett på gårsdagens pressekonferanse er Pongo spilleklar etter at han fikk seg en smell mot Arsenal, mens Mellor har to harde kamper i beina men passer utvilsomt best som rekkeleder.

Det går altså mot dette laget:  Dudek; Diao, Henchoz, Whitbread, Warnock; Nunez, Biscan, Gerrard/Welsh, Partridge; Potter; Sinama-Pongolle/Mellor.

 

Evo tilbake på benken

John Toshack og Roy Evans er det nye trenerparet til Wales.  Det blir også et gjensyn for to store navn i Liverpools historie.  Riktignok var Evans reservelagstrener den gangen big Tosh herjet på topp sammen med Kevin Keegan, men respekten synes å være gjensidig.  Roy har vært lite involvert med fotball etter at han trakk som seg manager på Anfield senhøsten 1998, men i en prat med liverpool.no ser han fram mot sin nye oppgave:  - Jeg gleder meg til å bli involvert igjen, og dermed holde bedre kontakt med det miljøet jeg lærte å kjenne.  Dette er ingen heltidsjobb, men det passer meg bra.  Jeg vil først og fremst være involvert når Wales spiller kamper.  Jeg kommer også til å holde øye med aktuelle spillere her i nordvest, og speide etter nye talenter som kan ha en fremtid på landslaget.

 

Hendrie ute mot Liverpool

Lee Hendrie og El-Hadji Diouf fikk i går suspensjoner på tre kamper, og karantenene vil tre i kraft umiddelbart.  Det betyr at Hendrie er ute når Liverpool møter Aston Villa på Villa Park førstkommende lørdag.