Smicer også skadet!

Vladimir Smicer kan i verste fall være ute i flere måneder med en kneskade. Josemi tippet til å komme med i den spanske landslagstroppen.

Flere skadeproblemer

Problemene begynner å komme for Rafael Benitez, etter den svært positive 5-1 seieren mot Celtic.  Ifølge ubekreftede australske meldinger vil Harry Kewell ikke spille mer under pre-season p.g.a. en vond ankel, og ligastarten kan også stå i fare.  I ettermiddag kom nyheten om at en annen og skadeforfulgt flankespiller igjen må belage seg på et lengre opphold på sidelinja.  Vladimir Smicer har fått kjenning med en tidligere kneskade og Liverpools legeteam antyder at det er snakk om en ødelagt menisk.  Det vil uansett ikke bli mer spill i Amerika for en skuffet Vladi:  - Jeg hadde et problem mot slutten av forrige sesong med mitt høyre kne, men jeg var i stand til å spille under EM og det gikk greit.  Da jeg kom tilbake til pre-season visste jeg det ville bli mye hard trening.  Kneet er ømt, og det blir stadig verre og verre.  Jeg har tatt røntgen av det og det kan være at jeg behøver en operasjon.  Hvis det er tilfellet vil jeg gjøre det på fredag.

- Dette er dårlig timing nå som vi nettopp har fått en ny manager.  Jeg ønsket ikke å ha en operasjon rett før sesongen, men hvis jeg ikke er frisk er det ikke mye å gjøre med.  Dersom det bare er en mindre operasjon vil jeg være ute i seks til åtte uker, men dersom det er menisken vil det ta lengre tid.

 

Josemi mot Venezuela?

Spanske aviser skriver i dag at Josemi er aktuell som en av de nye spillerne som landslagstrener Luis Aragones vil ta med i troppen til privatlandskampen mot Venezuela 18.august.  Det er ventet at Carles Puyol vil bli flyttet inn i midtforsvaret, og at Josemi blir valget som den største utfordreren til Michel Salgado.  Josemi har ikke spilt på det spanske landslaget tidligere.