Stephane Henchoz ble hjemme

Sveitseren er ikke med i Liverpools tropp til Hellas og kveldens kamp mot Olympiakos, hvor de røde antagelig vil gå offensivt ut.

Det blir mer og mer tydelig at Stephane Henchoz ser ut til å ha tapt kampen om midtstopperplassen til Jamie Carragher. Ikke bare er sveitseren utelatt fra Liverpools tropp til kveldens Champions League-dyst - han er ikke engang med til Hellas.

Offensiv Baros
Milan Baros har fortsatt denne sesongen som han slapp Europamesterskapet i sommer: strålende. Nå nærmest forventer han å få delta i kveldens møte med Olympiakos. 
- Jeg ser fram til det, for Champions League er noe helt spesielt, sier tsjekkeren.
Han skjønner at det er viktig å spille fornuftig på bortebane i Europa, men tror at Rafael Benitez vil gå for å sikre seg samtlige tre poeng.
- Så klart må vi kontrollere litt i starten, men som vi viste i kampen mot Monaco: vi er gode når vi angriper, slår spissen fast.
Heller ikke denne gangen klarer han å la være å sende et lite stikk til sin gamle sjef, Gerard Houllier:
- Jeg synes vi spiller bedre fotball denne sesongen, uansett resultater, sier EMs toppscorer.

Offensivt Liverpool?
Milan Baros' ønske og tro på en offensiv spillestil mot Olympiakos kan meget vel vise seg å slå til. Liverpool-manager Rafael Benitez sier nemlig at han ikke kan å spille for uavgjort.
- Jeg vet ikke hvordan man instruerer et lag til å gå ut å kapre ett poeng, jeg vet bare hvordan man får det til å vinne. Selvfølgelig kan det ende uavgjort allikevel, og det er greit, men det er ikke et alternativ å spille bevisst for uavgjort, gjentar spanjolen.

Kveldens kamp i flere kanaler
En slik holdning burde borge for en underholdene kveld. I tillegg til at kampen blir vist på flere TV-kanaler, kan du også følge begivenhetene her på liverpool.no. Dersom du verken vil være i nærheten av PC eller TV, kan du melde deg opp til vår sms-tjeneste. Send i så fall meldingen LFC LIVE START til nummeret 2180.