Steven Gerrard ønsker en større medaljesamling

I et intervju med Liverpools offisielle nettsted i dag sier kaptein Steven Gerrard at det er ønsket om flere medaljer og ikke pengene som driver hans karriere framover. Og øverst på ønskelista står selvfølgelig ligatittelen. Tvilsom Tristan-link. Camara med nettkjenning.

Gerrard: - Medaljene er drivkraften – ikke pengene

Steven Gerrard har i et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside i dag snakket om sin brennende ambisjon om å løfte ligatroféet som Liverpool-kaptein, og har avslørt at lysten til å vinne medaljer veier mye tyngre enn hans finansielle motiver innen fotballen.

 

23-åringen har hatt en suksessfull karriere så langt, og har trolig allerede sikret seg finansielt for livet, men han er derimot svært sulten på mer sølvtøy og medaljer. Og ligatittelen står selvfølgelig øverst på ønskelisten.

 

- Fotball handler ikke om penger for meg. Jeg har blitt meget godt betalt i 5-6 år allerede, så finansielt er jeg sikret for livet. Nå handler det kun om å vinne ting fremover, om å komme med i Champions League, og om å bli en bedre spiller med en mer velfylt premiesamling.

 

- Jeg har en 5-6 medaljer allerede, noe som ikke er dårlig i en alder av 23 år, men nå ønsker jeg de store titlene. Jeg ønsker en ligatittel, slår han fast.

 

- Jeg kommer fra en bakgrunn der penger ikke betyr alt her i livet. Jeg har vokst opp i en familie som hadde lite av det, så når jeg begynte å spille fotball handlet det egentlig bare om å spille bra og vinne troféer. Når jeg er ferdig med karrieren vil jeg ikke at folk skal stå på puben og prate om meg som han som gjorde gode penger på fotballen, men heller han som var en god spiller som vant dette og hint med Liverpool, sier han.

 

- Det er slik jeg ønsker å bli husket. Det er nivået jeg ønsker å nå. Penger er fint, men det betyr ikke like mye som troféer og medaljer for meg. Og nå vil jeg sikte mot de store titlene.

 

Nye spiss-rykter

Søndagen er ryktedag nummer 1 i Storbritannia, og i dag verserer en historie om at Liverpool skal kommet med en forespørsel om å få låne spissen Diego Tristan fra Deportivo La Coruna. Det er nettstedet Kop Talk som bringer historien om at Gerard Houllier skal ønske seg den spanske 28-åringen på lån ut sesongen, noe vi velger å ta med en stor klype salt. 

KopTalk mener at Emile Heskey vil ryke ut døren på Anfield om Tristan kommer innen utgangen av januar. Middlesbrough har som kjent allerede vært ute etter den store spissen, og ryktene vil nå ha det til at Fulham også skal være interesserte etter salget av Louis Saha til Manchester United.

Camara med nettkjenning

Den tidligere Liverpool-spilleren Titi Camara scoret utligningsmålet da Guinea slo Kongo 2-1 i Afrikamesterskapet i helgen. Camara spiller nå til daglig i Qatar.