Steven mister 11 kamper?

Liverpools kaptein ligger an til å miste 11 viktige kamper før han er tilbake på fotballbanen igjen. Rush med tro på Alonso og Hamann på midtbanen. Nunez debuterer for reservelaget torsdag?

Dette har forlengst vært dagen derpå for alle røde. Ettmålstapet på Old Trafford får være en del av læreprosessen for et lag med mye nytt mannskap – og prestasjonene kommer trolig også til å variere en del de neste månedene. Det er helt naturlig i forhold til det Rafa Benitez forsøker å gjennomføre på Anfield i disse dager. Det gjør det imidlertid ikke gårsdagen mindre bitter. Spesielt ikke tapet av lagkaptein Stevie G svir. Han kan miste 11 kamper før han er tilbake. 12 hvis man tar med ligacupen. Alt ettersom man skal stole på de åtte ukene er det medisinske personellet opererer med. Wayne Rooney, som har slitt med samme type skade siden EM, har ikke spilt fotball på 13 uker. Det er bare å håpe og tro at Stevie lar seg lege raskere enn den tidligere Everton-spilleren. Med utgangspunkt i åtte uker vil Gerrard miste følgende ligakamper: Norwich, Chelsea, Fulham, Charlton, Blackburn, Birmingham, Crystal Palace. Han er naturligvis heller ikke tilgjengelig når vi møte Olympiakos og Deportivo La Coruna (to ganger) i Champions League. I tillegg vil han miste landskampene mot Wales og Azerbaijan.

 

Rush tror på ny midtbaneduo

Mange har i dag vært i kontakt med Steven Gerrard etter skaden han si går ble kjent. Englands manager Sen-Göran Eriksson er en av dem. Svensken tok en telefon til Liverpools nummer 8 straks han fikk høre nyheten, og sier han kommer til å bli savnet i to viktige landskamper. Rushie er også fortvilet over skaden, men tenker mer på Liverpool, naturligvis! Likevel har han tro på at ”vikarene” Didi Hamann og Xabi Alonso kommer til å klare seg bra. - Alonso er en kvalitetsspiller og vil mer eller mindre ta over rollen til Stevie, mens Hamann med sin rutine kommer til å være god å ha som anker. Det skal bli spennende å se hvordan de takler den nye situasjonen, men jeg tror de kommer til å klare seg bra.

 

Nunez spiller torsdag?

Uheldige Antonie Nunez kan være klar for sin debut i den røde drakta i reservelagskampen mot Birmingham torsdag. Spanjolen, som kom til Anfield som en del av Owen-overgangen til Madrid, skadet seg etter første trening og har vært ute av aksjon siden midten av august. Midtbanemannen kan bli en forsterkning for laget utover høsten, og mange er spendte på å se hva han er god for.