Stevie G ble pappa

Steven Gerrard er blitt far til Lilly-Ella. Florent Sinama-Pongolle undersøkes i dag. En sjanse for John Welsh? Michael Foley på Irland U21, Darren Potter uaktuell med skade.

Fødsel over for kapteinen

Steven Gerrard er blitt den stolte far til Lilly-Ella, og det klargjør også scouseren for spill på torsdag mot Levski Sofia på Anfield.  Midtbanespilleren var hjemme forrige uke i påvente av en mulig fødsel, og meldte da forfall til Englands landskamp i Portugal.  En lykkelig Steven uttalte etter begivenheten:  - Vi er begge absolutt henrykt, og jeg er glad for å kunne si at både mor og baby er ved perfekt helse og gjør det meget bra.  Vi er begge overveldet.

 

Sinama-Pongolle skadet

Florent Sinama-Pongolle ble stygt ”taklet” i reservelagskampen mot Blackburn i går, og man fryktet et brudd for den kvikke angriperen.  På sykehuset kunne man imidlertid konstatere at ankelen ikke var brukket, men hadde hovnet sterkt opp.  19-åringen vil bli ytterligere undersøkt i dag, men alt tyder på at han ikke vil være spilleklar til torsdagens kamp mot Levski Sofia.

 

Welsh spares til UEFA-Cupen?

Reservelagets kaptein, John Welsh, var verken på banen eller på benken da reservene i går kveld spilte 1-1 og en stiller seg spørsmålet om dette var med tanke på torsdagens oppgjør mot Levski Sofia.  Midtbanen til Liverpool var svak i siste kamp mot Portsmouth, og det må være lov til å spekulere i om Houllier nå vurderer å gi scouseren en sjanse mot bulgarerne.

 

Foley spiller i dag

Michael Foley er i startoppstillingen til Irland U21 i dagens landskamp i Portugal.  Darren Potter var også tatt ut i troppen, men måtte melde forfall etter å ha fått en leddbåndskade i ankelen.  Potter vil for øvrig også måtte sone en karantene fra og med neste helg.