Stevie G & Co på fjernsyn

Oppvarmingskamper til EM og ungdomsturneringen i Frankrike vises på TV. Gerrard tilbake sentralt, mens Le Tallec og Sinama-Pongolle må vinne.

England er et av landene som nå finpusser formen og formasjonene før Euro 2004 starter om en uke.  Kl 16.30 i dag spiller elevene til Sven Göran Eriksson mot Island i Manchester.  Med John Terry ute med skade har svensken antydet at Jamie Carragher vil bli flyttet inn som midtstopper.  En stor sjanse for Carra til å vise seg fram og sikre seg en forbedret posisjon i en tropp hvor han i utgangspunktet nok er ment som et cover på flere plasser.  Svennis sier også at man vil forandre på den diamanten man benyttet i siste kamp mot Japan, og nå benytte et mer ortodoks 4-4-2.  Det kan gjøre at Steven Gerrard får sin mer vante plass sentralt på midtbanen.  På topp vil trolig paret Owen og Rooney igjen spille fra start.

Kampen vises direkte både på Sky Sports 2 og tyske DSF, og se for øvrig på vår TV-liste over landskamper hvor Liverpools spillere er involvert og som vises på skjermen.

 

Sverige spiller hjemme mot Polen, mens Nederland tar imot Irland i dag.  Hjemmelagene skal til EM, og har ingen spillere fra Anfield, men Jerzy Dudek og Steve Finnan kan få ny landskamper for gjestende lag.

 

I den tradisjonsrike ungdomsturneringen i Toulon har ikke Frankrike hatt suksess så langt gjennom å spille to 0-0 kamper.  Florent Sinama-Pongolle, Anthony Le Tallec & Co må derfor slå Columbia i dagens kamp på Eurosport dersom man skal avansere til semifinalen.