Stevie G i aksjon for reservene mandag

Steven Gerrard fortsetter sitt comeback med reservelagskamp i morgen. Dudek jakter ny klubb i januar. Polakken hardt ut mot Houllier. Mellor ønsket av Premier League-klubb?

Fredag spilte Steven Gerrard 20 minutter i en kamp bak lukkede dører på treningsfeltet. Kapteinen har vært ute siden 20. september og er sterkt savnet på midtbanen. Dersom han holder en time mot Wolverhampton i morgen, kan han være aktuell til helgens kamp mot Middlesbrough.

 

Etter kampen mot Crystal Palace bekreftet Benitez at Stevie G kom til å fortsette sitt comeback med reservelagskamp: - Steven vil spille mot Wolves i morgen. Vi håper han kan spille for oss neste helg.

 

Dudek vurderer klubbskifte

Jerzy Dudek innrømmer at han ikke er fornøyd med å sitte på benken og derfor vurderer et klubbskifte allerede så tidlig som i januar. Det er flere årsaker til det. For det første er han 31 år gammel og begynner å se slutten på karrieren sin. For det andre vil han ikke kunne fortsette å stå i mål for Polen dersom han ikke spiller førstelagsfotball.

 

Jerzy har likevel ingenting vondt å si om Benitez – han langer imidlertid ut mot Houllier. Han er lykkeligere under spanjolens ledelse enn da Gérard styrte laget.

 

- Benitez er ingen dårlig manager. Forrige sesong hadde jeg problemer med Houllier. Jeg følte alltid at han ventet på at jeg skulle gjøre en tabbe slik at han kunne sette inn Chris Kirkland. Jeg var veldig glad da Houllier fikk sparken.

 

Engelske aviser skriver at WBAs nye manager, Bryan Robson, vurderer å legge inn bud på Neil Mellor. Robson satt ringside i midtuken da Boy Mellor scoret to mot Middlesbrough.

 

Oppsummering landslagsuttak

Som vi skrev tidligere i dag er Kirkland og Carragher tatt ut for England mot Spania kommende uke. Sami blir hvilt fra Finlands kamp mot Italia. Alou Diarra holder ikke plassen i den franske troppen. Her er en oppsummering av andre spillere som er tatt ut for sine respektive landslag:

 

Spania-England: Alonso/Kirkland, Carragher

Australia-Norge: Kewell/Riise (spilles på Craven Cottage)

Italia-Finland: Hyypiä ikke tatt, blir hvilt

Tsjekkia-Makedonia: Baros

Senegal-Algeri: Diao, Diouf

Irland-Kroatia: Finnan

Frankrike-Polen: Dudek(Diarra utelatt)

U21: Frankrike (Pongolle)