Stevie G klar for England

Steven Gerrard er friskmeldt til kveldens kamp mot Østerrike. Nytt tap for juniorene. McAuley tror Neil Mellor vil få en mulighet.

Sentral rolle for Steven?

Steven Gerrard har fått tommelen opp for spill i kveldens VM-kamp mot Østerrike.  Liverpools kaptein var lenge tvilsom med en vond lyske.  Med Paul Scholes ute av bildet og Nicky Butt skadet er det ventet at Steven og Frank Lampard vil spille sentralt.  Jamie Carragher får trolig en plass på benken.  Kampstart er kl 20.30 og kampen sendes på Sky Sports 1.

 

0-3 mot Leeds

Liverpools U18 lag gikk på sesongens tredje tap av tre mulige da de tapte 0-3 mot Leeds på akademiet i dag.  Ikke kan John Owens skylde på laget heller, siden man stilte med et mannskap ikke er veldig langt fra å være toppet, og som hadde flere spillere med erfaring fra reservelagspill.  Faktum var at Leeds kunne ha vunnet med enda større sifre.  Et lyspunkt, ifølge liverpoolfc.tv, var at Robert Dalley gjorde en bra innsats på prøve.  Spilleren som ligner på Emile Heskey vil snart få beskjed om Liverpool ønsker å tilby ham kontrakt eller ikke.  Gavin Rotheray, Kevin Smith og Damien Reeves scoret for Leeds etter 21, 24 og 52 minutter.

Liverpools lag:  Paul Lancaster, Calum Woods, Danny Smith (Paul Barrett 66), James Smith (Robbie Threlfall), Danny O’Donnell, Lee Peltier, John-Paul Kelly, Danny Guthrie, James Frayne, Robert Dalley (Phil Townley 66), Ryan Wilkie.  Reserver: Paul Willis, Adam Hammill.

 

Scoringsmaskin på vei tilbake

Neil Mellor dunket inn ti mål på de firste siste reservelagskampene forrige sesong, etter at han året før var den første med 20 mål eller mer for reservene siden 1988.  I sommer har Neil kommet skjevt ut da han ble skadet rett før den første pre-season kampen mot Wrexham.  Reservelagstrener Hugh McAuley tror uansett at Mellor kan greie å overbevise den nye manageren Rafael Benitez om at ”Boy Mellor” fortjener en sjanse også på førstelaget:  - Jeg tror Neil Mellor er en som påkaller interesse først og fremst fordi han alltid er i en posisjon hvor han kan score mål, og ofte er det nettopp det han gjør.  Han ser ikke like spennende ut som andre angripere i toppklasse, men han har sin egen spillestil og det pleier å gi gode resultater.

- Han behøver å spille flere kamper for førstelaget før en kan virkelig avgjøre om han god nok eller ikke for Liverpool, men skader, formsvikt og suspensjoner kan gjøre at han får en slik mulighet.

- Det faktum at han nå er tilbake etter et skadeopphold, og at han spiller reservelagskamper, gjør at manageren får mulighet til å se nærmere på ham igjen.  Han behøver noen kamper for å komme i slag, og det vil nå være opp til Neil at sørge for at han kommer tilbake i kampform og begynner å score mål igjen.