Stevie G linkes stadig til Chelsea

Liverpool Echo kommenterer transferryktene. Olympique Marseille interessert i Cheyrou. Juan Pablo Angel linkes til Anfield. Ny bortetrøye offentliggjort. Gradi håper fortsatt på Mellor.

Liverpool Echo om transferryktene

Det har over helgen versert flere rykter i britisk presse at Steven Gerrard kan være på fra Liverpool. Alltid pålitelige og velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo benytter i dag spalteplass på å kommentere dette:

”Liverpool vil måtte kjempe med nebb og klør for å beholde midtbanespilleren på Anfield som i helgen igjen var linket med en overgang til Stamford Bridge. Roman Abromavich har ankret opp i havnen i Lisboa med to luksusyachter og det antas at han er beredt til å bryte den britiske transferrekorden med å tilby £40M i overgangssum for Gerrard og gjøre ham til den best betalte spilleren i Premier League med en årsinntekt på £6M. Representanter for liverpool FC har dag benektet at 24-åringen har lagt inn en transfersøknad, men det er opplagt at det vil skje endringer i sommer, og den første oppgaven til den nye manageren Rafael Benitez blir å overtale kapteinen til å bli værende. De røde kommer til å avvise alle bud på Gerrard, men de vet at den endelige avgjørelsen vil være spillerens. Gerard har alltid vært lojal overfor sin favorittklubb, men han har heller aldri lagt skjul på at han ønsker suksess både hjemme og i Europa. Ingen avgjørelse forventes å bli tatt før etter at England har returnert fra EM.”

 

 

Marseille interessert i Cheyrou

Bruno Cheyrou har stort sett vært en skuffelse i den røde trøya etter £4M-overgangen fra Lille sommeren 2002, og at det nå minst er en fransk klubb som kan tenke seg å hente franskmannen tilbake til hjemlandet.

- Jeg vet at Marseille er interessert. Jeg må innrømme at utfordringen er attraktiv, men jeg er ikke alene om å ta en avgjørelse her. Jeg synes Marseille har lyktes med å bringe inn de beste forsterkningne i Frankrike i Benoit Pedretti, Habib Bamogo og Frederic Dehu. Det arrangeres VM om to år i Tyskland. Hvis Marseille kan hjelpe meg å komme dit, så er jeg interessert, uttaler Cheyrou til La Provence.

 

 

Benitez fan av Angel

Sunday Mercury, lokalavis i Birmingham, skriver at Aston Villa-angriperen Juan Pablo Angel kan være et transfermål for de røde dersom spilleren ikke kommer til enighet med sin nåværende klubb. Rafael Benitez, som sannsynligvis blir Liverpools neste manager, har fulgt colombianerens utvikling mens han var trener i Valencia. Og det forventes at han nå vil følge opp interessen etter at spillerens kontraktsforhandlinger med Villa har strandet.

- Han har alltid vært fan av Angel. Det er en mulighet at han vil forsøke å få ham til Liverpool, uttaler en spansk kilde.

Angel avslo sist uke en nyfireårskontrakt med £35000 i uka. Ubekreftede opplysninger sier at angriperen ønsker seg en ukelønn på hele £60000, helt uaktuelt på Villa Park. Aston Villa kan komme til å forlange £6M for 28-åringen med 16 scoringer på 33 ligakamper sist sesong. Tidligere dette året ble Milan Baros linket til nettopp Aston Villa, og det spekuleres også i en eventuell byttehandel pluss penger.

 

 

Gul bortetrøye neste sesong

Liverpoolfc.tv har offentliggjort det første bildet av neste sesongs gule bortetrøye. I henhold til de opplysningene liverpool.no sitter inne med blir det en svart linning rundt halsen og et svart felt under hver av ermene, tillegg til et bikubemønster skrått over høyre bryst og på nedre venstre halvdel. Klubbmerket blir flyttet ut på venstre bryst, slik som på hjemmedrakten. De nærmeste dagene vil den offiselle nettsiden komme med flere bilder som vil verifisere våre opplysninger.

 

 

Gradi håper fortsatt på Mellor

Crewe-manager Dario Gradi håper fremdeles på en låneavtale med Neil Mellor. Angriperen har foreløpig sittet på gjerdet i påvente av en utnevnelse av ny manager på Anfield. Nå ser det ut til at 21-åringen blir med Liverpool i oppkjøringen for så å se an situasjonen før sesongen starter.

- Jeg har snakket med Neil på telefonen, og han fortalte meg at han ønsket å prøve seg under den nye manageren. Det var noe vi forventet. Han vil se om han blir involvert under pre-season og så får vi deretter se hvor vi står. Jeg sa at det var greit, og at vi ville vente på ham, fordi han er vårt førstevalg, uttaler Gradi til Gresty Road-klubbens nettsider.