Stevie G oppfordrer Owen å signere

Kapteinen ber Owen undertegne ny kontrakt. Viasat/TV3 utfordrer Canal+ om PL-rettighetene. NRK og TV2 har ikke lagt inn bud. Oppsettet for mellomrunden i U19 og U17-VM klart.

Steven Gerrard ber Michael Owen innstendig om å signere ny kontrakt med klubben. Kapteinen signerte selv en forlengelse av kontrakten nylig og mener det er av avgjørende betydning for LFC at stjernespissen gjør det samme.

- Jeg spiller sammen med ham hele tiden og trener med ham hver dag. Jeg vet at han er vår nøkkelspiller, og vi må beholde ham. Det er en viktig avgjørelse for ham. Jeg ville like at Michael blir, selvsagt. Jeg har signert en ny 4-års kontrakt og jeg er sikker på at Michael gjør det samme. Jeg har snakket med ham et par ganger, men ingen vet egentlig ikke hva han tenker – bortsett fra ham selv. Det har kommet ut denne uken at Jon Holmes fra SFX har involvert seg, men som ikke har noe med Michael å gjøre egentlig. Den viktige avgjørelsen er opptil Michael, og han vil signere. Ingen kan sette spørsmål ved Michaels lojalitet til Liverpool. Han har vært her siden han var åtte år. Han har scoret mange mål for klubben og hjulpet oss i flere kamper hvor vi har slitt, opplyser Stevie G.

 

Canal+ utfordres av Viasat/TV3

Ifølge TV2 Nettavisen er det kun to kanaler som kjemper om Premier League-rettighetene fra 2004/05-sesongen. Fristen for å legge inn bud gikk ut natt til torsdag og verken NRK eller TV2 skal ha lagt inn bud på disse. Derfor gjenstår det kun en kanal som er villig til å kjempe mot Canal+ om de videre rettighetene – TV3/Viasat. Viasat har flere plattformer de kan vise kamper på dersom de skulle få tilslaget – TV3, Viasat Sport og TV1000. Med MTG-gruppen i ryggen har de økonomiske forutsetninger til å ta opp kampen med Canal+. Det er ventet en endelig avklaring om hvor rettighetene havner i løpet av et par måneder. Etter det fagbladet Kampanje erfarer vil prisen på de norske rettighetene fort nærme seg 150-200 millioner kroner. Spørsmålet som stilles er om MTG-konsernet virkelig er interessert i disse rettighetene, eller om de kun ønsker å presse prisen opp for sin argeste konkurrent på betal-tv-siden.

 

Mellomspill-oppsettet i junior-EM klart

Innledende runde til både U17 og U19-EM ble avviklet før jul og flere landslag med Liverpool-juniorer henger fortsatt med.  David Raven og England U19 møter Slovenia, Danmark og Ukraina til mini-turnering i Slovenia 28.april-2.mai. Ryan Wilkie og Robbie Foy (bildet) vil trolig være med når Skottland U19 reiser til Østerrike og møter Polen og Finland i tillegg til vertsnasjonen i perioden 25.-29.mai. England U17 med Jordan Holmes og Danny Guthrie spiller på hjemmebane mot Norge, Armenia og Island. Kampene her spilles 24.-28.mars. Bare gruppevinneren i disse mini-turneringene går videre til sluttspillet der åtte nasjoner deltar. U19-EM arrangeres i Sveits 13.-24.juli, mens U17-EM går av stabelen i Frankrike 4.-15.mai.