Styremøte på Anfield

Liverpool avholder i dag et styremøte hvor ansettelsen av ny manager topper agendaen. Rosicky: - Houllier ønsket å hente meg til Liverpool.

To uker etter at Gérard Houllier ble avsatt som manager på Anfield er fortsatt ikke hans erstatter formelt utpekt. Diskusjonen går ikke på hvem som skal overta etter franskmannen, men mer på når Rafael Benitez kan overta.

I dag samles styret på Anfield for å diskutere nettopp detaljene rundt ansettelsen av spanjolen. Til tross for at flere medier har uttalt at han blir utnevnt i løpet av en dag eller to, er det usikkert om hvorvidt en offisiell utnevnelse kan gjøre før oppsigelsestiden hans i Valencia har gått ut. Den skal være på kun 15 dager. Det er i dag en uke siden Benitez tok et tårevått farvel med de spanske seriemestrene.

Det som synes sikkert er at Liverpool, med Chief Executive Rick Parry tilbake fra ferie, har saken som topp prioritet, og kommer til å sette alt inn for en snarlig løsning.

 

Rosicky skuffet

Tsjekkiske Tomas Rosicky har lenge vært i Liverpools søkelys. Spilleren har samme agent som blant annet Vladimir Smicer og Milan Baros, og Houllier har lenge vurdert den kreative midtbanespilleren. Med Houllier borte fra Anfield, og Rosicky på vei bort fra Borussia Dortmund, har tsjekkeren uttalt skuffelse over managerens avgang. – Han (Houllier, red anmerk) ønsket å kjøpe meg. Nå vet jeg ikke lenger hva som skjer. Flere andre klubber har imidlertid også snust på Rosicky det siste året.