Tap og uavgjort for juniorlagene

U19 tapte for Blackburn, mens U17 spilte 3-3 mot lederlaget Manchester United. Harry Kewell spiller mot Portsmouth. El-Hadji Diouf må stå over enda en landskamp.

Positivt fra Mannix

Et Liverpool U19 uten brodd tapte fortjent 1-2 på akademiet i ettermiddag, selv om gjestene først sikret seg poengene med en scoring på overtid i 2.omgang.  Ved pause var det 1-1, etter at Blackburn tok ledelsen etter fire minutter før Mark Smyth utlignet etter en drøy halvtime.

Det var spesielt på midtbanen at hjemmelaget slet med å markere seg, hvor offensive spillere som Smyth, Mannix og Wilkie ble litt for lette i vindværet i Kirkby.  Likevel var det positivt å se David Mannix gjøre en spillemessig bra time før det skadeforfulgte talentet ble byttet ut.

Liverpools lag:  Willes; Wright, O’Donnell, Flynn(kaptein), Vaughan; M.Jones, Mannix, Wilkie, Smyth; Gillespie, Massie.  Reserver: Roberts, Platt, Woods.

Liverpool U17 spilte 3-3 mot Manchester United, etter at det stod 1-1 ved pause.  Liverpools målscorere var Phil Townley(bildet), John Paul Kelly og Michael Burns.

Harry fra start mot Portsmouth

Gérard Houllier bekrefter at Harry Kewell vil spille i morgendagens FA-Cup kamp mot Portsmouth, til tross for at australieren stadig er plaget av en vond ankel og ble byttet ut tidlig i 2.omgang i siste kamp mot Manchester City.  – Harry må ha behandling neste hver dag og ankelen er fortsatt øm, men han vil likevel spille i morgen, bekrefter manageren.

Fire kamper for Dioufy

Ifølge et pressebyrå i Senegal er suspensjonen til El-Hadji Diouf blitt utvidet fra tre til fire offisielle landskamper.  ”Denne avgjørelsen er blitt tatt etter at Senegal valgte å appellere avgjørelsen isteden for å å akseptere dommen”, heter det.  Diouf fikk straffen etter bruduljer i kampen mot vertslandet Tunisia i kvartfinalen i det afrikanske mesterskapet.