Thompson forsvarer Kewell

Assisterende manager Phil Thompson forsvarte i dag Kewell etter anklage om å ha filmet til seg straffespark mot Yeovil Town. Thommo bekrefter interesse for Cissé.

Phil Thompson brukte mye av dagens pressebriefing til å forsvare Haryy Kewell mot anklagene fra Yeovils portugisiske forsvarsspiller Hugo Rodrigues. Spilleren mente Kewell hadde filmet til seg straffespark i andre omgang, og hevder også at HK hadde innrømmet dette etter kampslutt.
- Harry er en ærlig spiller og han filmer ikke, tornet Thompson og la ikke skjul på at de var skuffet over oppførselen fra 3. divisjonsklubben etter gårsdagens 2-0 seier. Han fortsatte: - Det var et soleklart straffespark. Jeg forstår ikke bakgrunnen for disse anklagene. Alle kan se på TV at forsvarspillerens kne feller Harry.
Etter kampslutt kontaktet Rodrigues Kewell og spurte hvorfor han hadde gått ned i straffefeltet. Harry svarte: - Kommer du borti meg vet du hva som skjer. Dette har Yeovil-spilleren tolket til at Kewell innrømmet filming. – Det Harry mente med svaret er at dersom en spiller på vei igjennom går i bakken etter å ha fått en berøring, blir det ofte straffespark. Hvis Rodrigues har misforstått dette, og vil hause denne saken ytterligere opp, kan vi bare synes synd på ham. Han tar som sagt feil, avslutter Thompson.

Thompson: - Vi vil ha Cissé
Thommo er foreløpig den siste i rekken til å slå fast at ”Liverpool ønsker å kjøpe Cissé, og at spilleren gjerne vil spille for oss til sommeren”. De siste dagers skriverier levner ingen tvil om at Cissé etter alle solemerker skriver under etter sesongslutt.

– Vi ønsker ham hit, og han ønsker å spille for oss, slår Phil fast.

Speider døde
I ettermiddag fikk vi den triste meldingen om at Jim Aspinall er død etter kort sykeleie. Etter de vi forstår skal den kjente speideren, som er mest kjent for å ha ”oppdaget” Robbie Fowler, ha fått konstatert kreft like før jul. I dag kom dødsbudskapet til en sjokkert familie og venner. Han var en trofast klubbtjener over mange år. Vi lyser fred over hans minne.