To unggutter signerer

Både Stephen Warnock og Richie Partridge (bildet) signerer nye kontrakter med Liverpool. Grégory Vignal returnerer. Jamie Carragher om livet som potet.

Som vi fortalte tidligere i dag, skal Stephen Warnock være klar til å signere en ny toårskontrakt med Liverpool. I ettertid er det blitt klart at også det irske talentet Richie Partridge (bildet) står foran en snarlig underskrift. Sistnevnte var skadd store deler av forrige sesong, etter å ha tilbrakt den der foregående sesongen på utlån i Coventry. Den nye kontrakten for nylig ankelopererte Partridge blir underskrevet neste uke, og skal gjelde for ett år.

 

- Fint å være allsidig

Som vi antydet i formiddag, sier Sven Göran Eriksson i dag at John Terry trolig må melde pass på søndag. Dermed øker sjansene betraktelig for at Jamie Carragher får spille midtstopper mot Frankrike, konkurrenten er Tottenhams Ledley King. "Svennis" sier at han har bestemt seg for hvem som skal spille, men at han ikke vil si det - trolig fordi det fint en liten sjanse for at Terry blir klar. Midtstopper er uansett ikke den eneste posisjonen Jamie Carragher kan bekle, og Liverpool-spilleren synes det er greit å bli stemplet som allsidig.

- Jeg startet min Liverpool-karriere som stopper, men måtte tilpasse meg da Stephane Henchoz og Sami Hyypiä kom til klubben og spilte godt. For meg er det en klar fordel å være så allsidig, det har gjort at jeg har fått spille 40, 50 kamper for klubben hver sesong, påpeker 26-åringen.

Om posisjonen han kan bli tildelt søndag, slår han enkelt og greit fast at:

- Jeg kan spille midtstopper også, ikke noe problem. Det er en stor kamp, men jeg har spilt slike før for Liverpool.

 

Grégory Vignal returnerer

En annen spiller som har vært på utlån, er Gregory Vignal. Etter et år i spanske Espanyol er han ventet tilbake til Melwood når treningen foran den nye sesongen starter i juli. Franskmannen har kontrakt med Liverpool til 2006, men står foran en usikker framtid uten Gérard Houllier i klubben.