Transferstopp kl 18.00

Kjøp og salg i England stenger om noen timer. Skadet Diarra meldte forfall. Reservene i aksjon i kveld. Motstander i Champions League styrket laget. ”Barney” 50 år.

Uforandret tropp for Liverpool

Transfervinduet i England stenger kl 18.00 i kveld, men det er ikke ventet at Liverpool verken vil selge eller kjøpe i de siste timene før det er stopp på handlevirksomheten fram til 1.januar.  Djimi Traore var før helgen forventet å gå til Everton, men Rafael Benitez sier nå at han ønsker at forsvareren skal bli i en tropp som har tynt med dekning på flere plasser.  De røde var i går linket med David Cortés fra Real Mallorca, men alt tyder på at sjekkheftet ikke blir brukt på Anfield i dag.

Det vil fortsatt være mulighet til å hente inn spillere som ikke er tilknyttet noen klubb, men dersom de skal bli registrert i tide til å spille i gruppespillet i Champions League må de være på plass innen midnatt.  Sylvain Wiltord er en slik spiller.

 

Diarra ikke med til VM-kamper

Utlånte Alou Diarra har gjort det bra for Lens så langt i sesongen, og ble nylig for første gang kalt inn til den franske landslagstroppen.  23-åringen behold plassen i troppen til de kommende VM-kampene mot Israel og Færøyene, men har nå måttet melde forfall med skade etter at han heller ikke spilte for klubblaget sist helg.

 

Endelig seier for reservene?

Liverpools reservelag har startet sesongen mot to tap, og vil håpe å rette på det når man i kveld tar i mot Nottingham Forest i Wrexham.  Med mange spillere opptatt med landskamper vil det være et ungt mannskap som trener Hugh McAuley disponerer.  Vi vil komme tilbake med kveldens lagoppstilling og regner også med å legge ut en egen rapport kort etter at kampen er ferdig.  Avspark er kl 20.00.

 

Saviola til Monaco

Siste sesongs finalist i Champions League, Monaco, har mistet sentrale spillere som Guily, Prso, Morientes og Rothen foran denne sesongen.  En av Liverpools motstandere i gruppe A i årets Mesterliga har imidlertid sikret seg en solid forsterkning rett før transferdeadline, siden argentinske Saviola er hentet fra Barcelona på lån for hele 2004/05.

 

Alan Kennedy fyller år

Matchvinneren fra to E-Cup finaler, Alan Kennedy, fyller i dag 50 år.  Vi gratulerer!