Traore kan debutere for Mali på lørdag

Traore mot debut, Cheyrou i motbakke, Farina venter på Kewell, Owen utelukker snarlig retur, ros til Harrison.

Djimi Traore synes å ha fått en ny sjanse på Liverpools førstelag under Rafael Benitez regime. Lørdag debuterer Traore trolig for Mali i VM-kvalikkampen mot Togo. Forsvarsspillerens foreldre er født i Togo, mens Traore selv er født i Frankrike. Nye FIFA-regler gjør det lettere å skifte landslag. Det kommer nå Traore til gode. –Dette er bra for meg, det kan gi karrieren et løft, sier Traore som står med fire førstelagskamper i høst.

Diarra imponerer, tungt for Cheyrou
Alou Diarra imponerer stort som defensiv midtbanespiller for Lens. Det går tyngre for Bruno Cheyrou. Spilleren som mange har omtalt som den nye Zidane har slitt med skader og har gått glipp av de to siste kampene for Marseille. Lørdag var han imidlertid tilbake som innbytter. Cheyrou fikk tolv minutter uten å imponere i Marseilles 2-0 seier over Istres.

Farina venter på Kewell
Den australske landslagssjefen Frank Farina håper at Harry Kewell skal bli klar til kampene mot Salomonøyene. –Harry sliter med et strekkproblem, men det overlater jeg til vårt medisinske personell, sier Farina. Fra før er han uten Tim Cahill, Mark Viduka, Craig Moore og Danny Tiatto.

Skademareritt for Partridge
Richie Partridge skadet seg i kneet under 0-0 kampen mot Newcastle mandag. Nå håper den skadeforfulgte spilleren det ikke er snakk om en alvorlig skade. Han kom nylig tilbake etter å ha vært ute i ni måneder. –Jeg vred kneet i første omgang og måtte gi meg. Nå håper jeg at det bare er snakk om en uke på sidelinjen, jeg håper å få gode nyheter om eventuell skade, sier Partridge.

Ros til Harrison
Paul Harrison imponerte kraftig da reservelaget spilte 0-0 mot Newcastle på Kingston Park. Den unge sisteskansen leverte en serie med praktredninger. –Det var en rekke sjanser i kampen, begge keeperne var gode. Paul Harrison hadde en eksepsjonelt bra kamp, men det er ingen overraskelse. Han er en god, fremadstormende keeper, sier reservelagets manager Hughie McAuley.

Owen utelukker retur
Michael Owen har fått en tøff start i Real Madrid. Rafael Benitez har antydet ønsker om å hente spissen tilbake. Nå utelukker den skadeforfulgte spissen en retur til Anfield. –Jeg er klar over hva folk sier om meg, det er skuffende at folk ikke gir deg mer støtte. Det var snakk om en retur til Liverpool i helgen, men gi meg en sjanse. Jeg har kun spilt seks ligakamper i spansk fotball, jeg er ikke en person som gir opp.