Traore lysten på West Bromwich

Traore kan tenke seg en overgang til West Bromwich. Sjefsspeider Ron Yeats mener Houllier er bedre som teknisk direktør enn som manager. Houllier fortsetter innen manageryrket, tror Dario Gradi. Houllier til Euro 2004.

Som vi meldte i går viser nyopprykkede West Bromwich Albion interesse for Djimi Traore. Spillerens agent, Willie McKay, bekrefter at 24-åringen er lysten på en overgang.

- Han har tre år igjen av kontrakten med Liverpool, men han ønsker å gå til Albion, uttaler McKay.

All transferaktivitet på Anfield er for tiden stoppet inntil klubben har ansatt ny manager, men det forventes at Liverpool kommer til å vurdere tilbud på £1M for forsvarsspilleren som ankom Merseyside fra Laval i 1999. På disse årene har han spilt 75 kamper og scoret et mål for de helrøde.

 

- Houllier er bedre som teknisk direktør

Sjefsspeider Ron Yeats mener Gerard Houllier må huskes for å ha lagt et nytt grunnlag i klubben, blant annet ved å modernisere treningsanlegget på Melwood.  Liverpool-legenden legger ikke skjul på at Houllier var bedre på det administrative delene innefor managerjobben enn på det faglige fra sidelinjen. Med andre ord er Houllier mer skikket som en tekninsk direktør enn som fotballtrener.

- Teknisk sett så synes jeg Gerard var briljant. Melwood, treningsfeltet, er som et femstjerners hotell og det er alt takket være ham. Han sa: ”Jeg ønsker det der, og det der, jeg ønsker svømmebasseng.” Vi har mye der, men på det taktiske så vet jeg ikke. Jeg gikk på mange hjemmekamper og jeg var ikke fornøyd med det jeg så, så selvfølgelig måtte noe skje.

 

- Houllier gir seg ikke

Dario Gradi tror Houllier kommer til å fortsette innen manageryrket. Crewe-manageren har blitt godt kjent med franskmannen de siste årene, og var naturlig nok skuffet over å se han forsvinne fra LFC.

- Selvsagt er det skuffende, fordi jeg liker ham og anser ham som en venn. Han kommer ikke til å gi seg, fordi folk som Gerard Houllier trekker seg ikke tilbake. Han kommer straks til å tenke på hva han skal gjøre videre, uttaler Gradi.

Gerard Houllier har planer om å reise til Euro 2004 for å være observatør for UEFA, før han bestemmer seg for når han vil returnere til en ny managerjobb.  56-åringen har allerede avfeid spekulasjoner om å bli manager for AS Monaco hvis Didier Deschamps må fratre stillingen.