Traore siste på skadelista

Djimi Troare ute med en kneskade. Liverpool bekrefter at Luis Garcia vil være uaktuell i nesten en måned. Dansk pipeblåser mener fortsatt at han dømte riktig. Ny dato for reservelagskamp.

Djimi ute i ti dager

Ikke helt overraskende bekrefter Liverpool i ettermiddag at Djimi Traore er den siste med besøkelsestid hos klubbens fysioterapeut.  Den unge franskmannen strakk seg skikkelig i en duell nede ved sidelinjen i 2.omgang mot Monaco, og ble snart byttet ut.  Røntgenbilder viser at et leddbånd i det ene kneet er strukket, og at spilleren vil være ute i om lag ti dager.  Det vil derfor være håp om å få Djimi klar igjen til ligamøtet mot Aston Villa 4.desember, eller i hvert fall til den avgjørende kampen mot Olympiakos fire dager senere.

 

Liverpool kan også bekrefte at Luis Garcia har fått en delvis avrivning av sin hamstring muskel, og ventes å være satt ut av spill i 3-4 uker.

 

- Ikke hånd til ball

Claus Bo Larsen bør ikke forvente noen julekort fra den røde delen av Merseyside i år.  Liverpool er fortsatt rasende over at den dommeren i går lot være å blåse hands mot Javier Saviola, sekunder før argentineren satte inn kampens eneste mål på Stade Louis II.  Til et danske nyhetsbyrå står imidlertid mannen i sort fast på at hans avgjørelse var den riktige:  - Jeg har god samvittighet når det gjelder den avgjørelsen.  Det var, etter min mening, et tilfelle hvor ballen søkte hånden, og ikke hånden som søkte ballen.  20 minutter etter scoringen var det en ball som traff en spiller fra Liverpool inne i straffefeltet.  Jeg blåste imidlertid ikke da heller siden jeg ikke mente det var med overlegg.

 

Reservene flytter

Reservelagskampen mot Middlesbrough er flyttet fra 29.november til onsdag 2.februar.  Dette er trolig med tanke på at Liverpool spiller Carling Cup mot Tottenham 1.desember, og hvor Rafa Benitez vil risikere bare få, om noen, av sine fortsatt friske førstelagsspillere og heller satse på sine unge reserver.