Traore snart klar for Everton

Everton bekrefter at man er enig med Liverpool om en transfersum på £1.5M for Djimi Traore. Kun legetest gjenstår før forsvareren er klar for naboen.

Evertons offisielle hjemmeside bekrefter at klubben nå er enig med de røde om en overgang for Djimi Traore.  Både klubber og spiller er enig om en avtale som vil gi LFC £1.5M.  Dette er også noe som manager David Moyes konkluderer med:  - Vi er blitt enig med Liverpool om å kjøpe Djimi Traore for £1.5M.  For øyeblikket venter vi bare på den nødvendige klareringen og forhåpentligvis kan han få gjennomført en legesjekk senere i dag.

 

Traore blir dermed en av de få spillerne som Gérard Houllier kjøpte som gir Liverpool en profitt.  £555.000 kostet det i sin tid å hente tenåringen fra fransk fotball.  Djimi var totalt på banen i 75 kamper for Liverpool, og scoret et mål.

 

Det er ikke ventet at Djimi Traore vil bli spilleklar til Evertons kamper mot West Bromwich og Manchester United, som spilles lørdag og mandag, siden spilleren må være klar innen kl 12.00 lokal tid på siste arbeidsdag før kamp.

 

Det gjenstår å se om Rafael Benitez nå vil jobbe for å få inn en ny forsvarer før transfervinduet stenges natt til onsdag.spanjolen.