Tre spillere klare til Portsmouth?

Milan Baros, El-Hadji Diouf og Salif Diao kan være i troppen til kampen mot Portsmouth førstkommende søndag. Nicolas Anelka tvilsom foran møte med gamle kjenninger.

Ny kamp for Milan på torsdag

Milan Baros vil ventelig ikke være aktuell til morgendagens kamp mot Manchester City, men angriperen forventer å spille nitti minutter på reservelaget mot Aston Villa førstkommende torsdag.  Det håper han vil være nok til en benkplass mot Portsmouth, når de røde tar imot de langveisfarne til et møte på Anfield i FA-Cupens 5.runde på søndag:  - Jeg er klar nå.  Trolig behøver jeg å spille reservelagskampen på torsdag, før jeg forhåpentligvis kan være på benken mot Portsmouth.  Det er en avgjørelse som må tas av manageren.

- Jeg spilte en reservelagskamp forrige uke, og det gikk bra.  Spilleforholdene var ikke de beste da, men jeg følte ingen reaksjon i etterkant og det var det viktigste.  Jeg har nå vært tilbake i full trening i tre uker, og føler meg mye bedre.  Jeg er fortsatt litt redd for å tackle, men det vil komme etter hvert.  Det er ingen smerter, slik at det er gode nyheter.  De siste fem månedene har vært tøffe siden jeg ikke har kunnet spille, men nå ser jeg framover.

- Dette var det første alvorlige skaden i min karriere, og det var derfor en ny erfaring for meg.  Alle spillere ønsker å spille slik at det har vært vanskelig, det skal jeg innrømme.  Siden jeg ikke har hatt noen stygg skade tidligere visste jeg heller ikke hva jeg gikk til.

- Det er fortsatt mye å spille for denne sesongen.  Jeg ønsker å gjøre det bra for Liverpool i de gjenværende kampene, og siden ser jeg fram mot EM til sommeren.

 

El-Hadji Diouf og Salif Diao er ventelig i en lignende situasjon som Baros.  Etter en tøff turnering i Tunisia, og en lang flyreise tilbake til Merseyside, vil de ikke være aktuelle til kamp allerede i morgen.  Til søndag vil nok imidlertid i første rekke Diouf være aktuell for en plass fra start eller på benken.

 

Røde legender tilbake på besøk

Det blir omtrent som en ny episode av ”Husker du?” når Liverpool møter Manchester City til ligakamp i morgen kveld.  På managerbenken til gjestene sitter en av de store heltene fra 70-tallet på Anfield, nemlig Kevin Keegan.  To av de mest sentrale figurene på Liverpools lag i 90-årene, Robbie Fowler og Steve McManaman, vil være med i spillertroppen, mens David James vil vokte målet.  Nicolas Anelka hadde også et vellykket låneopphold under de siste månedene av 2001/02 sesongen, hvor Liverpool sikret seg en 2.plass og beste posisjon i ligaen siden 1991.  Toppscoreren til Manchester City er imidlertid usikker med en lyskestrekk, og vil ventelig ha en siste test i morgen formiddag for å se om han kan bli klar til å møte gamle lagkamerater.