Trenerbytte i Madrid utsetter Morientes-overgang?

Real Madrids ansettelse av ny trener kan forsinke overgangen til Morientes. Siste nytt om Smicers skadeproblemer. Henchoz raser mot Rafael Benitez. Gi ditt bidrag til Flomkatastrofen!

Ingenting nytt under solen, og Real Madrid har ansatt nok en ny trener. Wanderley Luxemburgo er klubbens tredje ansettelse denne sesongen. Mannen som hentes fra brasiliansk fotball skal forsøke å få orden på Madrid-skuta etter de skuffende resultatene den siste tiden. Ansettelsen av ny trener kan dermed skape komplikasjoner i forbindelse med overgangen til Morientes. Spillerens agent brukte gårsdagen til å være brannslukker etter at Fernando ble sitert på at han ønsket seg til engelsk fotball og Liverpool F.C. Gines Carvajal tilbakeviste at Morientes skulle ha sagt noe slikt og la til at spillerens fremtid nå vil bli diskutert med Madrids nye trener. – Jeg kan kategorisk tilbakevise at Fernando har sagt det han siteres for i engelske aviser og på Liverpools webside. Situasjonen er nå er det er en ny trener. Vi kommer til å se hva han mener om stallen. Jeg tror ikke Presidenten kommer til å selge noen spillere uten å snakke med Luxemburgo.

 

Smicer trener om to uker

Etter det vi forstår kommer Vladimir Smicer til å være tilbake på trening om to uker. Tsjekkeren skadet seg i kneet på pre-season og har vært ute hele sesongen. Slik det ser ut nå kan Vladi gjenoppta trening om et par uker, og være kampklar om en måneds tid. Midtbanespilleren har så vidt startet kondisjonstrening sammen med klubbens fysioterapeut.

 

St. Etienne skal være villig til å la skadede Le Tallec returnere til Merseyside. Liverpools manager skal imidlertid ikke være overivrig etter å innlemme unggutten i stallen på det nåværende tidspunkt.

 

Kraftsalve fra Henchoz

Dagens engelske tabloider er fulle av stoff fra en meget misfornøyd Stephen Henchoz. Den sveitiske stopperen, som blir pappa for første gang i januar, føler seg meget dårlig behandlet av Benitez og vil nå la hele verden få ta del i hans vrede. 30-årigen ble tidlig vraket av klubbens spanske manager og har lenge vært klar over at han kun blir ansett som cover på Anfield. Jamie Carragher har blitt foretrukket som partner til Sami Hyypiä av Rafa. Forrige sesong spilte han bare halvparten av kampene for de røde og mistet også plassen på landslaget. Herr Henchoz synes ikke å ha tatt signalene om hvilken vei karrieren hans går og Benitez ser ut til å få skylden for alt som har gått galt.

 

- Helt siden Benitez tok over har han behandlet meg som en drittsekk. Jeg kommer aldri til å tilgi ham. For tiden er jeg ikke en gang i troppen til kampene. I stedet må jeg trene sammen med andre "ekskluderte spillere". Hvis jeg skal gå i januar må det være som free agent. Liverpool skal ikke få tjene en eneste penny på meg. Etter det manageren har gjort mot meg skal klubben ikke få noen presanger av en eventuell overgang.

Southampton og Manchester City er to av klubbene som har vist interesse for stopperen.