Uavgjort for reservene mot Newcastle

Reservelaget spilte 1-1 mot Newcastle på Akademiet i Kirkby. Danny Murphy ga de røde ledelsen et kvarter før slutt mens Shola Ameobi utlignet på overtid. Baros spilte drøye timen. Pongolle haltet ut med krampe.

To meget sterke reservelag møttes til toppoppgjør i reservelagsligaen i meget sterk vind på Liverpools akademi. Kampen skulle egentlig ha vært spilt på Deva Stadium i Chester, men ble flyttet til Kirkby grunnet overvann på banen.

De røde stilte med hele åtte spillere som har vært innom førstelaget denne sesongen. De mest rutinerte av de som figurerte var Danny Murphy, Igor Biscan, John Arne Riise. Mens Milan Baros og hans makker på topp Florent Sinama-Pongolle gjorde comeback etter skade. Tsjekkeren spilte 63 minutter, og så meget skarp ut til å ha vært ute siden september med ankelbrudd. Baros hadde en god mulighet til å score, men avslutningen ble reddet av keeper. Pongolle har mistet de siste to ukene grunnet lyskeskade og spilte 67 minutter. Hele trenerteamet var tilstede og Houllier så nok en smule bekymret ut da Pongolle hinket av banen, men det var heldigvis ingenting alvorlig. Klubblege Waller kunne bekrefte at det kun var krampe.

Newcastle stilte med blant andre Andrew Griffin, Robbie Elliott, Titus Bramble, Hugo Viana, Shola Ameobi, Craig Bellamy og Lee Bowyer.

Danny Murphy ga de røde ledelsen etter 75 minutter. Han mottok ballen på midtbanen og avanserte til hjørnet av 16-meteren før han skrudde ballen i mål, høyt oppe i hjørnet og til side for keeper Caig.

På overtid utlignet nordøst-klubben. Craig Bellamy plukket opp ballen et stykke inn på Liverpools banehalvdel, og avanserte til kanten av straffefeltet. Der fant han Shola Ameobi som vendte endte vekk en forsvarer før han satte ballen lavt i nota bak Patrice Luzi.

Danny Murphy kunne ha avgjort på overtid, men muligheten ble avverget av Caig. På motsatt ende hadde Craig Bellamy også en fin mulighet til å sikre alle poengene, men skjøt centimetre utenfor.

Danny Murphy blir av liverpoolfc.tv kåret til Liverpools beste. Han hadde en meget god 2.omgang og scoret et flott mål. Han var arbeidsom og kunne hatt hat-trick.