Update: Legends Grand Tour

Helgen 16-19. juli kommer Liverpool Old Boys til Florø. De store navnene står i kø for å komme til vestlandsbyen. Vi har fått en oppdatering fra initiativtager Tage Herstad.

Hvordan går det, Tage?

- Jo, ikke så verst du. Det er mye å jobbe med og fortsatt en del som gjenstår før alt er i boks. Men det er slik det skal være før en slik stor happening. Det eneste jeg kan si med sikkerhet er at de som velger å ta turen innom Florø i midten av juli, vil få en Liverpool-opplevelse de sent vil glemme!

Vet dere mer om hvilke navn som kommer nå?

- Innen sesongslutt vil de detaljene være i boks, og når vi har fått alle bekreftelsene går vi også ut med laget Liverpool stiller med. Det eneste vi så langt kan bekrefte er at Liverpool F.C. kommer med et Old Boys lag her 16. -19. juli. Laget består av 13-14 kjente navn fra -70 og -80-tallet, det har ”lagkaptein” Alan Kennedy forsikret oss.

 

Det Betales spiller
Hva er egentlig nytt siden vi gikk ut med denne saken for en drøy uke siden?

- Den største nyheten er kanskje at ”Det Betales” kommer til å ha konsert her lørdag kveld. Drammensbandet er kjent som landets beste band til imiterer de berømte 4 fra Liverpool. Deres omdømme går for øvrig langt utover landegrensen. Etter å ha stått på scenen her på Vestlandet reiser de så å si rett til den store Beatles-festivalen og Cavern Club i august. Vi er meget fornøyd med å ha sikret oss et band som kan sette en skikkelig ramme rundt festivalen. I tillegg kan jeg også legge til at det kommer et lokalt Liverpool-band hit. Det kaller seg ”White Lightning” og er mest inspirert av irsk musikk.

 

Programmet
Tage, hvis du si litt kort om programmet. Hva skjer på de enkelte dagene?

- Ok. Liverpool ankommer ved 16-tiden fredag. Spillerne må få strekke på beina før vi tar båten til Knutholmen på kvelden. ”White Lightning” spiller opp til fest. Lørdag er det kampdag, og avspark er satt til klokken 16 - hvis det ikke blir TV-kamp da, ler ”Tagi”. - Før den tid kommer vi til å invitere til fotballskole, hvor ex-spillerne instruerer. Fra ca klokken 15 vil vi har et par 5-a-side kamper, hvor 9 stk medlemmer av Supporterklubben får muligheten til å spille mot sine tidligere helter. Etter kamp blir det mulighet for autografer og bilder sammen med spillerne, og på kvelden skal ”Det Betales” lage liv på scenen til den lokale rockeklubben. Søndag blir det å samle krefter på Svanøy (fisking og bespisning). Mandag må vel de fleste sjekke kontoen og prøve å komme seg hjem igjen!

- Det blir i tillegg en rekke andre tilstelninger og aktiviteter i Liverpool-ånden i Florø denne helgen. Hele byen kommer til å bli preget av Liverpool Legends Grand Tour, sier en entusiastisk Tage Herstad.

 

 

 

Tage (til høyre!) spilte i den siste kampen på Wembley, etter å ha "vunnet" en nettauksjon.

 

Hva gjør jeg for å kunne delta?

Fortell hva dere kommer til å tilby folk av opplegg?

- Vi jobber nå mest med å sy i sammen forskjellige pakker folk kan kjøpe. En typisk slik pakke vil innholde kampbillett, overnatting og konsert med ”Det Betales”. Det blir imidlertid også andre varianter. Medlemmer av Supporterklubben vil bli prioritert til de mest attraktive arrangementene, garanterer arrangøren. På noen av tilbudene (konserter, båtturer) vil det likevel være begrenset plasser, og først til Mølla. Følg med på liverpool.no de nærmeste ukene. Det kan lønne seg!

Hvordan har responsen vært så langt?

- Meget positivt. Nå har vi ikke begynt å selge billetter enda. Dette annonseres først på denne nettsiden, men jeg har fått mange hyggelige mailer og telefoner fra fjernt og nært. Det vil også komme en del ”lads” fra Supporter-miljøet i Liverpool. Det setter jeg stor pris på.
Hva er neste store oppgave?

- Akkurat nå blir det å lufte bikkja mi, SHANKS. Takk for praten, forresten!

Ja, akkurat sånn er det Tage er…

 

 

 

Medlem av Supporterklubben?
Supporterklubben er en av støttespillerne til Liverpool Legends Tour og som medlem vil du først få tilbud om de mest attraktive pakkene. Du har også mulighet til å bli trukket ut til å spille 5-a-side med David Fairclough, Phil Neal & Co.

Klikk her hvis du vil melde deg inn

Send en mail til: [email protected] hvis du ikke er sikker på status

 

SETT AV TID TIL EN RØD HELG I FLORØ!

 

Nyttige linker:

Hva kan jeg gjøre på Vestkysten?

Bestill flyreise med DAT (før det er for sent)

Komme seg til/fra Florø

Knutholmen

Det Betales

Tidligere info om Legends Grand Tour