Vladi drømmer om ny kontrakt

Vladimir Smicer håper han kan få mulighet til å betale tilbake. Bortekamp mot Olympiakos på Viasat Sport 3. God kamp av Alou Diarra. Nytt tap for U18. Fortsatt Adidas for Harry Kewell.

- Bedre fotball under Benitez

Mens de røde forbereder seg til oppgjøret på Old Trafford i morgen, drømmer Vladimir Smicer om en muliget til å spille for Liverpool i løpet av sesongen.  Den sympatiske tsjekkeren jobber seg tilbake etter en alvorlig kneoperasjon i sommer, og sier at han håper på muligheten til å betale Liverpool tilbake.

- Jeg føler at jeg er Liverpool skyldig.  De har gjort alt de kan for å hjelpe meg etter denne skaden.  Det er ingen god situasjon for meg siden jeg er inne i mitt siste år av kontrakten.  Første prioritet er å bli frisk og å spille igjen, siden må jeg vise for den nye manageren at jeg er god nok.  Dersom han ønsker meg, er det ikke snakk om at jeg kommer til å reise herfra.

- Jeg er desperat etter å gi noe tilbake til klubben.  Jeg vil like å tro at klubben ikke har brukt så mye tid på min rekonvalesens bare for å frigi meg på nyåret.  De har virkelig tatt vare på meg, og jeg ønsker å takke dem for det.

- Det er vanskelig å bli skadet når en ny manager kommer inn og han henter inn nye spillere.  Det kunne ikke være et verre tidspunkt å ikke være i stand til å spille.  Etter hva jeg har sett, vil fotballen bli mye bedre under Benitez.  Jeg tror det ville ha vært en langt mer interessant tid for meg.  Det ser ut som om vi vil få suksess, ikke minst på hjemmebane.  Det er frustrerende, men jeg håper at jeg vil få en sjanse innen sesongen er over.

 

Olympiakos-Liverpool live

Ifølge de svenske nettsidene til Viasat Sport vil Liverpools neste kamp i Champions League, borte mot Olympiakos tirsdag 28.september, bli vist direkte på Viasat Sport 3.  TV3 sender den tirsdagen Man.Utd-Fenerbache direkte, mens kampen i Athen kommer i redigert opptak senere på kvelden.

 

Diarra – banens beste

Utlånte Alou Diarra fikk på spillerbørsen til L’Equipe 6,5 poeng, da Lens spilte 2-2 borte mot Strasbourg i går.  I likhet med to andre spillere fikk han dermed den høyeste score i den kampen.  Diarra har hatt en god innledningen på sesongen og blitt kalt inn til den franske landslagstroppen ved de to siste anledningene.

Bruno Cheyrou fikk gult kort og ble byttet ut i pausen da Marseille vant 1-0 over Toulouse på eget gress, mens en svak El-Hadji Diouf ble byttet ut ti minutter ut i 2.omgang da Bolton greide 2-2 på Highbury.

 

2-4 mot Newcastle

Liverpools U18 gikk på et nytt tap i ligaen på lørdag formiddag, da man tapte 2-4 hjemme mot Newcastle.  Trener John Owens mente det var en skuffende innsats, selv om han la til at Newcastle topper tabellen og har et godt lag.  Owens var rimelig fornøyd med angrepspillet, men at det defensive ikke hadde holdt mål.  Karl Noon og midtstopper Danny O’Donnell scoret Liverpools mål.

 

Ny støvelkontrakt for Harry

Harry Kewell har skrevet under en ny og lukrativ kontrakt for Adidas.  Han vil benytte en ny støvel, som vil bli solgt i Australia med hans eget navn på.  Kewell har vært uten kontrakt siden i sommer, og brukte en periode Nike, men har nå altså besluttet å fortsette å bruke Adidas.